Tractor John Deere 7930 SECOND HAND

  • Marca: John Deere

  • Ore: 6860

  • Model: 7930

  • Greutate: -

  • An: 2007

  • Putere: 250

  • Nr Referinta: #022248

PRET:  La cerere

comanda button

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

  • 0264.266.123

  • 0733.04.00.00

Parerea noastra despre tractoarele John Deere

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.

Specificatii Tractor John Deere 7930:
Viteza tractor: 40km/h.
4x4

Motor John Deere

6 cilindri Diesel

Transmisie PowerQuad

4 circuite hidrauliceDotari Tractor John Deere 7930:

Suspensie axa frontala

Suspensie cabina

Tiranti frontali

Computer de bord

Aer conditionat

Scaun pe aer

Scaun pasager

Radio

Anvelope frontale 600/70R30 60% bune

Anvelope spate    600/85R35 70% bune


Tractorul John Deere 7930 este un tractor second hand confortabil, robust, compact. Modelul de utilaje agricole 7930 al marcii John Deere e foarte fiabil.