Tractor john deere 8130 second-hand

70,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:8130
An:2006
Nr. Referinta:#007905
Ore:6270 h
Putere:250 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Dotari tractor John Deere 8130
4x4
Motor John Deere PowerTech
6 cilindri Diesel
Transmisie Full-Powershift
3 valve hidraulice
Aer conditionat
Greutati frontale
Anvelope frontale  540/65R34 Firestone 60% bune
Anvelope spate    650/65R38 Michelin   50% bune
Tractorul John Deere 8130 e un tractor robust, silentios si compact. Modelul de utilaje agricole 8130 al marcii John Deere are valoare de revanzare ridicata.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8130

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.