Tractor john deere 8320 second hand

62,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:8320
An:2002
Nr. Referinta:#088195
Ore:6420 h
Putere:250 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 Tractor John Deere 8320 SECOND HAND

Specificatii tehnice Tractor John Deere 8320
Motor John Deere
Tractiune integrala 4x4
6 cilindri Diesel
Transmisie Powershift
Putere 250CP
Viteza: 40km/h.
Dotari Tractor John Deere 8320
Tiranti frontali
Suspensie axa frontala (TLS)
Comanda electrovalve (EHR)
4 circuite hidraulice
Cabina inchisa
Scaun pneumatic
Scaun pasager
Aer conditionat
Pregatit Greenstar
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Anvelope frontale 600/70R30 40% bune
Anvelope spate    650/85R38 40% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8320

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.