Tractor john deere 6410 second hand

25,000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6410
An:2000
Nr. Referinta:#001574
Ore:6900 h
Putere:105 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
  Tractor-John Deere cu incarcator frontal Model 6410 Anul 2000 6900 de ore (h) Putere 105 (cp) Tipul 4 WD Echipamente specifice chargeur, climatisation Schimbatorul de viteze semi-powershift Condiţie bună stare Dimensiunea de fata cauciucuri 16; 9R24 Poarta de cauciucuri fata de 15% Dimensiunea de 18,4 spate, cauciucuri R38 Poarta de spate, cauciucuri 15% Locatie Franta

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6410

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.