Tractor john deere 7700 second-hand

20,000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:7700
An:1993
Nr. Referinta:#001460
Ore:15450 h
Putere:150 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
Roţi tracţiune 4 roţi tracţiune Echipamente Ridicare înainte,Priza de forţa pe partea din faţa,Frâne pneumatice,Climatizare Cutie de viteze full-powershift Stare Stare satisfacator Dimensiune pneuri faţă 480/70R28 Uzură pneuri faţă 90% Dimensiune pneuri spate 580/70R38 Uzură pneuri spate 40% Localizare Germania Comentarii Frontzapfwelle lässt sich nicht einschalten  

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7700

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.