Tractor john deere 8300 second-hand

N/A Calitate nespecificata

46900 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:7800
Model:8300
Greutate:0.1
An:2000
Putere:226
Nr Referinta:#001544

Grup de produse Tractoare peste 200 hp Marcă John Deere 8300 Anul înregistrării 2000  Calitate cauciucuri fata 60 % Output motor 226.63 hp Condiţia anvelopelor anterioare 60 % Ore de utilizare 7800 h Dimensiune anvelope frontale 600/65R28 Mărimea anvelopelor anterioare 650/65R42 Ataşamente Flexibil de cuplare, 3x cu dublă acţiune, 1 / 2 aer comprimat de frana, fata sarcinilor, aer conditionat Alte informaţii Anhängekupplung, Druckluftanlage (2-Kreis), Frontkraftheber, Kabine, Klimaanlage Pret:EXPORT 46.900 Euro vanzari,tractoare, utilaje,anunturi,vanzare,masini,second hand,autoturisme,utilitare,rulote,camioane,motociclete,piese auto,tractoare,utilaje,auto,moto,vanzari,cumparare,ocazie,automobile,poze,piata,cumparari,anunt,microbuze,oferte,dealer,parc,benzina,motorina,gpl,targ,rulate,folosite,masina,accesorii,online,dealeri,parcuri,motocicleta, Tractoare, utilaje  

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8300

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.