Tractor JOHN DEERE 8300 Second-Hand

  • Marca: John Deere

  • Ore: 7800

  • Model: 8300

  • Greutate: -

  • An: 2000

  • Putere: 226

  • Nr Referinta: #001544

PRET:  46900 EUR

comanda button

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

  • 0264.266.123

  • 0733.04.00.00

Parerea noastra despre tractoarele John Deere

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.
Grup de produse Tractoare peste 200 hp
Marcă John Deere 8300
Anul înregistrării 2000 Calitate cauciucuri fata 60 %
Output motor 226.63 hpCondiţia anvelopelor anterioare 60 %Ore de utilizare 7800 hDimensiune anvelope frontale 600/65R28
Mărimea anvelopelor anterioare 650/65R42Ataşamente Flexibil de cuplare, 3x cu dublă acţiune, 1 / 2 aer comprimat de frana, fata sarcinilor, aer conditionat
Alte informaţii Anhängekupplung, Druckluftanlage (2-Kreis), Frontkraftheber, Kabine, Klimaanlage
Pret:EXPORT
46.900 Eurovanzari,tractoare, utilaje,anunturi,vanzare,masini,second hand,autoturisme,utilitare,rulote,camioane,motociclete,piese auto,tractoare,utilaje,auto,moto,vanzari,cumparare,ocazie,automobile,poze,piata,cumparari,anunt,microbuze,oferte,dealer,parc,benzina,motorina,gpl,targ,rulate,folosite,masina,accesorii,online,dealeri,parcuri,motocicleta, Tractoare, utilaje