Tractor nou de vanzare john deere 5055e

Leasing cu rate de 1.68 €

*pret: 100 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:5055E
An:2014
Nr. Referinta:#098030
Ore:10 h
Putere:55 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Tractor NOU De Vanzare John Deere 5055E
Specificatii tehnice Tractor NOU De Vanzare John Deere 5055E
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere
3 cilindri Diesel
Putere 55CP
Transmisie SyncShuttle
Dotari Tractor NOU De Vanzare John Deere 5055E
Suport greutati frontale
Tiranti spate
1 circuit hidraulic
Oglinzi retrovizoare
Lumini de lucru
Anvelope frontale 320/85R20
Anvelope spate    380/85R28

Parerea noastra despre tractorul John Deere 5055E

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.