Tractor roti inguste john deere 5310n din 2002 second hand

15,700 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:5310N
An:2002
Nr. Referinta:#075571
Ore:5730 h
Putere:65 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Specificatii tehnice Tractor John Deere 5310N
Motor John Deere
Tractiune 4x2
4 cilindri Diesel
Transmisie manuala
Putere 65CP.
Dotari Tractor John Deere 5310N
Greutati frontale
Suport greutati frontale
2 circuite hidraulice
Cabina inchisa
Oglinzi retrovizoare
Lumini de lucru
Anvelope frontale 7.5R16
Anvelope spate    9.5R36
Tractor numai bun pentru semanat!
 
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 5310N

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.