Tractor second hand john deere 2650

N/A Calitate nespecificata

14300 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:6830
Model:2650
Greutate:0.1
An:1990
Putere:75
Nr Referinta:#093129

 Tractor Second Hand John Deere 2650

Specificatii tehnice Tractor Second Hand John Deere 2650
Tractiune integrala 4x4
4 cilindri Diesel
Putere 75CP
Viteza: 40km/h.
Dotari Tractor Second Hand John Deere 2650
Greutati frontale
Suport greutati frontale
1 circuit hidraulic
Cabina inchisa
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Anvelope frontale 340/85R24
Anvelope spate      15.5R38
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 2650

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.