Tractor second hand john deere 3300

17,600 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:3300
An:1997
Nr. Referinta:#093136
Ore:6920 h
Putere:75 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 Tractor Second Hand John Deere 3300

 
Specificatii tehnice Tractor Second Hand John Deere 3300
Tractiune integrala 4x4
4 cilindri Diesel
Putere 75CP
Transmisie mecanica
20 viteze de mers inainte
20 viteze de mers inapoi
Viteza: 40km/h.
Dotari Tractor Second Hand John Deere 3300
Tiranti frontali
Priza de putere frontala
2 circuite hidraulice
Cabina inchisa
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Anvelope frontale  320/85R24  30% bune
Anvelope spate     480/70R34  50% bune

Parerea noastra despre tractorul John Deere 3300

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.