Tractor second hand john deere 6310

N/A Calitate nespecificata

22000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:8880
Model:6310
Greutate:0.1
An:2001
Putere:100
Nr Referinta:#096945
Tractor Second Hand John Deere 6310
Specificatii tehnice Tractor Second Hand John Deere 6310
Tractiune 4x4
4 cilindri Diesel
Putere 100CP
Transmisie PowerQuad Plus
24 viteze de mers inainte
24 viteze de mers inapoi
Viteza: 40km/h.
Dotari Tractor Second Hand John Deere 6310
Suport greutati frontale
Suspensie axa frontala(TLS)
Comanda electrovalve (EHR)
PTO: 540/750/1000
Cupla remorca
Cabina inchisa
Scaun pasager
Aer conditionat
Frana pneumatica
Oglinzi retrovizoare
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale  11.2R32
Anvelope spate     12.4R46
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6310

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.