Tractor second hand john deere 6330

N/A Calitate nespecificata

36900 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 2562.34 €

Marca:John Deere
Ore:2700
Model:6330
Greutate:0.1
An:2008
Putere:105
Nr Referinta:#097366
Tractor Second Hand John Deere 6330
Specificatii tehnice Tractor Second Hand John Deere 6330
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere
4 cilindri Diesel
Putere 105CP
Transmisie PowerQuad
Viteza: 40km/h.
Dotari Tractor Second Hand John Deere 6330
Suport greutati frontale
3 circuite hidraulice
PTO 540E/1000
Cabina inchisa
Aer conditionat
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale  Continental  280/85R28
Anvelope spate     Continental  340/85R38
 
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6330

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.