Tractor second hand john deere 6630 premium

Leasing cu rate de 1185.91 €

*pret: 44,300 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6630
An:2011
Nr. Referinta:#095305
Ore:6240 h
Putere:130 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Tractor Second Hand John Deere 6630 Premium
Specificatii tehnice Tractor Second Hand John Deere 6630 Premium
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere
6 cilindri Diesel
Transmisie PowerQuad
Putere 130CP
Viteza: 50km/h.
Dotari Tractor Second Hand John Deere 6630 Premium
Incarcator frontal
Suport greutati frontale
Frane pneumatice
3 circuite hidraulice
Cabina inchisa
Scaun pasager
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Anvelope frontale  480/70R28  40% bune
Anvelope spate     580/70R38  60% bune
 
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6630

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.