Tractor second hand john deere 6920s

N/A Calitate nespecificata

33000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:6230
Model:6920S
Greutate:0.1
An:2004
Putere:160
Nr Referinta:#066008
SPECIFICATII Tractor John Deere 6920S:
Motor John Deere
Tractiune integrala 4x4
6 cilindri Diesel
Transmisie Autoquad
Putere 160CP.
Viteza: 40km/h.
DOTARI Tractor John Deere 6920S:
Suspensie axa frontala (TLS)
3 circuite hidraulice
Priza de putere (PTO)
Scaun pneumatic
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale Kleber     540/65R28  60% bune
Anvelope anterioare Kleber  650/65R38  60% bune
Greutatile frontale nu sunt incluse!

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6920S

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.