Tractor second hand john deere 8245r

N/A Calitate nespecificata

69300 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 1347.19 €

Marca:John Deere
Ore:5190
Model:8245R
Greutate:0.1
An:2011
Putere:250
Nr Referinta:#097178
Tractor Second Hand John Deere 8245R
Specificatii tehnice Tractor Second Hand John Deere 8245R
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere
6 cilindri Diesel
Putere 250CP
Viteza: 50km/h.
Dotari Tractor Second Hand John Deere 8245R
Tiranti frontali
Suspensie axa frontala (TLS)
4 circuite hidraulice
Frane pneumatice
Cupla remorca
Cabina inchisa
Scaun pneumatic
Scaun pasager
Aer conditionat
Oglinzi electrice
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale  600/70R30  30% bune
Anvelope spate     710/70R42  50% bune

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8245R

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.