Tractor zetor 6441 second hand

100 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Zetor
Model:6441
An:2004
Nr. Referinta:#022107
Ore:1015 h
Putere:65 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Specificatii Tractor Zetor 6441:
4x4
Motor Zetor
3 cilindri Diesel
Transmisie Mecanica
Dotari Tractor Zetor 6441:
2 circuite hidraulice
Priza de putere 540
Anvelope 65%/85% bune
Tractorul ZETOR 6441 e un tractor ce ofera fiabilitate in conditii grele de lucru. Modelul 6441 al marcii de utilaje agricole ZETOR are un raport bun pret/calitate.

Parerea noastra despre tractorul Zetor 6441

Simplitate, fiabilitate, randament

Cu o traditie de peste 60 de ani in productia de tractoare, constructorul ceh Zetor, isi pastreaza linia consacrata: tractoare simple, fiabile, cu un foarte bun raport calitate-pret, cheltuieli reduse de intretinere si exploatare, asigurand totodata un confort sporit si un randament ridicat.

Fara sa recurga la electronica sofisticata, producatorul a aliniat tractoarele la standardele europene in ceea ce priveste normele de poluare - Euro 3 si la nivelul maxim de zgomot admis - sub 80db (A).

Zetor vine cu solutii constructive aplicate doar de marii constructori de motoare Diesel; motorul de constructie proprie este in 4 cilindri, echilibrat dinamic, cu racire intermediara, pompa de injectie in linie - solutie ce permite si utilizarea biocarburantilor. Pastrandu-si in continuare ideea de simplitate, producatorul de tractoare Zetor dezvolta tipuri noi, pe aceleasi principii, noutati aparand chiar si in acest an.
DOTARI STANDARD
- compresorul si sistemul de franare pentru remorci, geamurile fumurii, parasolar reglabil, accesul pe ambele parti, cabina antifonata, cu trapa, capotaj rabatabil, cupla pentru remorca reglabila pe verticala cu 9 pozitii
- echipare hidraulica performanta: spre exemplu, tractoarele din gama Proxima (65-95 cp) au o capacitate de ridicare la extremitatea tirantilor de peste 4.000 kg.