Buldoexcavator Case Second Hand

Un buldoexcavator Case este foarte performant , robust , eficient si exceleaza in conditii extreme. Cu acest utilaj puteti sa obtineti rezultatele cele mai bune in orice activitate.

Inventatorul Jerome a fondat Case în Racine în 1842 pentru a construi masini de treierat. Ulterior, compania a câstigat recunoasterea la nivel mondial ca primul constructor de motoare cu abur pentru uz agricol, devenind în cele din urma cel mai mare producator mondial de motoare cu aburi. Din 1912, s-a stabilit în industria de echipamente pentru constructii ca un producator de echipamente de constructii rutiere, cum ar fi role de abur si autogredere. Compania a construit afacerea pentru echipament pentru constructii prin mai multe achizitii, incepand cu American Tractor Corporation în 1957. Pâna la mijlocul anilor 1990, Case s-a extins pentru a deveni lider mondial în productia de lumini la echipament pentru constructii mijlocii. În 1999, a fuzionat cu Case New Holland pentru a deveni CNH Global, introducand pe piata doua dintre marcile de top din lume pentru constructii si utilaje agricole.

AVANTAJELE UNUI BULDOEXCAVATOR CASE :
EMISII REDUSE:
- Motorul FPT 3.4 litri, cu o putere mare si densitate a cuplului reduce dramatic emisiile care asigura cele mai mici costuri de întretinere pe piata.

INTRETINERE USOARA la acest buldoexcavator:
- Grupele functionale sunt asezate lânga cabina de interventie rapida.
-Capota motorului si structura perfecta a componentelor permit operatii rapide de întretinere de rutina

VIZIBILITATE MARE
- Cabina, pozitionata la 100 mm în fata, asigura o vizibilitate mai buna precum si o mai buna distributie a greutatii acestui buldoexcavator Case.

EFICIENTA RACIRII
- Dubla suprafata de racire si fara suprapunere de radiatoare. Ventilatorul reversibil mentine zona de schimb curata si extinde in mod dramatic intervalele de service.

PUTEREA BRATULUI DE INCARCARE :
Deasupra la orice limita un buldoexcavator CASE asigura cea mai mare capacitate de încarcare de pe piata combinata cu cel mai bun din clasa utilajelor de basculare.

CONDITII GRELE DE LUCRU :
Este solutia perfecta pentru conditii grele de lucru: partea de alunecare nu atinge solul pastrând eficienta acestuia.

Utilben vinde orice model de buldoexcavator Case second hand sau nou cu plata integrala sau in leasing.