Buldoexcavator Komatsu Second Hand

Komatsu Ltd. este o corporatie multinationala japoneza care produce utilaje de constructii, minerit si militare, dar si industriale, ca lasere si generatoare termoelectrice, etc. Sediul companiei este în Minato, Tokyo, Japonia. Corporatia a fost denumita în cinstea orasului Komatsu, Ishikawa, unde în 1917 a fost fondata compania.

Buldoexcavatorul Komatsu
In topul celor mai vandute utilaje din Romania
Dotarile de exceptie precum si performantele tehnice excelente fac din buldoexcavatorul Komatsu un utilaj puternic, fiabil, robust si economic. Gama Komatsu numara patru modele, WB93R-5 si WB93S-5 fiind extrem de apreciate in Romania. Buldoexcavatoarele Komatsu sunt echipate cu un motor diesel ce dezvolta o putere de 99 CP, fiind astfel capabile sa execute orice tip de aplicatie. Cele doua moduri de lucru pe care operatorul le are la dispozitie: Economie si Putere ii permit acestuia sa economiseasca combustibil, adaptand modul de lucru conform cu aplicatia pe care o are de realizat. Pompa hidraulica cu debit variabil reprezinta un alt avantaj, puterea hidraulica este furnizata numai atunci cand este nevoie, totul fiind calculat si dimensionat in functie de cat de solicitat este utilajul.
Un buldoexcavator Komatsu este echipat cu punti Heavy Duty, conferind utilajului o capacitate impresionanta de incarcare. Cupa multifunctionala poate fi folosita atat la incarcarea camioanelor sau la impingerea pamantului, dar si ca graifer. Totodata pe cupa de incarcare se pot monta furci de stivuitor care faciliteaza manipularea marfurilor paletizate. Sarcina maxima ridicata cu incarcatorul frontal ajunge la 3.900 kg, iar adancimea maxima de sapare a bratului de excavator este de 6,5 metri.
Tractiunea 4x4 face ca buldoexcavatoarele Komatsu sa fie extrem de abile pe terenuri accidentate sau greu accesibile, putand fi decuplata in varianta 2x4 atunci cand utilajele sunt in deplasare pe sosea. Nu in ultimul rand trebuie specificat faptul ca buldoexcavatorul Komatsu este unicul utilaj de acest fel din Romania dotat cu sistem de monitorizare prin satelit KOMTRAX, care permite proprietarului sa urmareasca prin intermediul internetului cum, unde si cand lucreaza utilajul sau, putand extrage rapoarte zilnice, lunare sau anuale legate de activitatea acestuia. In Romania, in acest moment, mai mult de 800 de clienti au acces la acest sistem.
In plus fata de modelul WB93R-5, modelul de buldoexcavator Komatsu WB93S-5 ofera manevrabilitate si versatilitate sporite datorita celor trei moduri de deplasare: cu doua roti de directie, cu patru roti de directie si "crab" (laterala). Sistemul de directie este controlat electronic, toate functiile fiind afisate pe un panou de bord modern.
Atasamente de lucru: cupa frontala, furci de stivuitor, perie cu colector, lama pentru zapada, plug pentru zapada, cupe de excavare de 300, 400, 600 si 800 mm, cupe de taluzare, cupe pentru santuri, foreza, ciocan hidraulic, placa compactoare.

Caseta buldoexcavator Komatsu WB93R-5
- Motor: 99,2 CP
- Greutate operationala: 7.460 kg
- Adancime de sapare: 6.055 mm
- Capacitate cupa frontala: 1,03 mc
- Sarcina maxima ridicata: 3.900 kg

Caseta buldoexcavator Komatsu WB93S-5
- Motor: 99,2 CP
- Greutate operationala: 8.050 kg
- Adancime de sapare: 6.055 mm
- Capacitate cupa frontala: 1,03 mc
- Sarcina maxima ridicata: 3.900 kg

Utilben va recomanda achizitionarea oricarui model de buldoexcavator Komatsu second hand sau nou cu plata integrala sau in leasing cu dobanda de doar 2.5 %.