Buldoexcavator New Holland Second Hand

Buldoexcavatoarele sunt universale, pot fi utilizate aproape la orice tip de lucrare din domeniul constructiilor, (si aici vorbim de orice tip de buldoexcavator New Holland sau alta marca). Ca si pret sunt printre cele mai ieftine utilaje de pe piata. Au si un dezavantaj: nu ofera randamentul necesar pentru lucrarile mari, ce presupun saparea si transportul unor cantitati mari de pamânt, punctual neputând concura excavatoarele, încarcatoarele sau alte utilaje specializate.
Si totusi, în fiecare an reprezinta clasa de utilaje cea mai bine vânduta în România.
De ce un buldoexcavator New Holland sau alta marca?
Explicatii sunt dintre cele mai diverse: sectorul constructiilor, si ma refer la cele care presupun mutarea unor volume mari de pamânt, este unul care nu poate fi planificat de la un an la altul, si în plus, statul la rândul sau nu este un bun platnic. De asemenea, putine firme de constructii pot sa se laude ca sunt specializate într-un domeniu extrem de restrâns de lucrari si ca pot supravietui în vremurile actuale, de aici si ideea de a accepta orice tip de activitati, în consecinta si utilajele din dotare trebuie sa fie universale.

New Holland este orientat mai mult ca niciodata pe dezvoltarea de noi tehnologii, sprijinul producatorului de motoare FPT, ambele marci (si Case) facând parte din acelasi grup, fiind esential. Orice buldoexcavator New Holland are motor de ultima generatie, care ofera un consum mic de combustibil si caracteristici tehnice foarte bune.
Acestea au avantajul de a nu solicita combustibil de o calitate deosebita, oferind un cel mai mare cuplu la clasa lor. Desi FTP a dezvoltat de-a lungul anilor supraalimentarea cu ajutorul turbosuflantei cu geometrie variabila, iata ca noua generatie de utilaje de la New Holland a ales solutia de alimentare cu supapa electronica Waste-Gate, scopul fiind acela de a reduce cheltuielile de productie si a creste fiabilitatea.

Utilben se gandeste la performanta dumneavoastra si va recomanda cu incredere achizitionarea oricarui model de buldoexcavator New Holland second hand sau nou cu plata integrala sau in leasing. Nu mai asteptati. Sunati-ne!