Buldoexcavator Terex Second Hand

Terex, companie ce reuneste peste 50 de branduri si echipamente faimoase în întreaga lume, creeaza întotdeauna valoare si calitate la nivel inalt. Experienta Terex în acest domeniu depaseste deja 50 ani, fabrica Terex din Anglia fiind una dintre cele mai cunoscute uzine din lume care activeaza in acest domeniu . Din acel moment utilajele au fost în permanenta îmbunatatite si echipate cu ultimele tehnologii pe partea de control, hidraulica sau cea mecanica.

Buldoexcavatoarele Terex - proiectate sa fie cele mai performante
Un buldoexcavator Terex usureaza munca, în operatiuni de sapare, manipulare, ridicare sau încarcare. Ofera versatilitate, precizie si confort pentru operator ,ceea ce face munca o placere.
Buldoexcavatorul Terex este unul dintre cele mai productive si versatile echipamente de constructii. . Motorul Tier 3 asigura un cuplu de putere mai mare si împreuna cu comutatorul de putere sau cutia de viteze permite productivitate sporita si un timp de încarcare a cupei mai redus. Compatibilitatea motorului, a cutiei de viteze si a elementelor hidraulice ale pompei tandem vor permite functionarea mai rapida a utilajului, pentru a maximiza rezultatele activitatii.

Fie ca este vorba de ridicare, încarcare, nivelare, sapaturi, acest buldoexcavator Terex este potrivit. Sistemul de atasare optional Terex asigura schimbarea accesoriilor pe buldoexcavator fara efort, economisind timp si bani. În plus datorita elementelor hidraulice auxiliare cu functii duble de actionare, utilizarea accesoriilor este mai usoara. Acest tip de utilaj este usor de manevrat având o raza de rotire de numai 7,9 m la modelul 860 si 7,3 m la modelul 970. Buldoexcavatorul Terex poate ajunge si poate lucra în spatii mici, fara a fi nevoie de alte utilaje. Ajunge în locuri în care alte utilaje nu pot ajunge având o raza de lucru de 5,72 m pâna la 7,02 m. Adâncimea de sapare impresionanta de 4,42 m - 5,77 m, înseamna ca mai multe activitati pot fi realizate cu un buldoexcavator Terex, în special cu forta de sapare a balansierului de 3.946 kgf si 5.210 kgf pe cupa. Este cu adevarat o solutie completa pentru toate lucrarile din domeniul constructiilor. Operatiunile de întretinere la performantul buldoexcavator Terex se realizeaza foarte usor, având toate punctele de service aproape la nivelul solului. Capota fata care se deschide complet, radiatoarele de ulei înclinabile si spatiul pentru trusa de scule permit efectuarea întretinerii zilnice mai rapid si mai usor. Rezervorul mare de combustibil, si accesul usor la baterie reduc perioada de inactivitate precum si costurile generale ale utilajului. Caracteristicile standard ale buldoexcavatorului Terex sunt confortul, siguranta, precizia si controlul. Cabinele sunt concepute pentru confort ridicat având volanul reglabil, scaunul cu amortizor sau suspensie de aer, comenzile sunt proiectate ergonomic si permit un acces facil si o performanta ridicata a radiatorului. Capota curbata cu linie joasa si vizibilitatea foarte buna la înaintare si marsarier permite supravegherea locului unde se desfasoara lucrarile, iar izolatia fonica a cabinei asigura un confort permanent.

Comenzile conventionale sau pilot cuplate cu un debit lent si reactiv asigura elementelor hidraulice precizie si capacitate ridicata de reactie. Amortizarea pe cupa pentru încarcare, cupa bratului de excavare a unui buldoexcavator Terex si cilindrul oscilant asigura o functionare fara probleme cu întreruperi minime. Dispunerea ergonomica a cabinei operatorului cu comenzi bine pozitionate si automatizari se bazeaza pe ani de consultare a operatorilor. La îndemâna, maneta de comanda încorporeaza functiile transmisiei si pompei hidraulice pentru a maximiza productivitatea. Comenzile buldoexcavatorului Terex presupun un efort minim, ofera functii diverse si permit alegerea modurilor de utilizare a echipamentului.

Utilben stie ca dumneavoastra apreciati calitatea si performanta , si va pune la dispozitie posibilitatea achizitionarii a orice tip de buldoexcavator Terex second hand sau nou cu plata integrala sau in leasing cu dobanda de doar 2.5 %