Incarcator frontal Caterpillar Second Hand

Caterpillar Inc. este o companie americana cu sediul in Peoria, Illinois, care produce echipament greu pentru constructii si industria miniera si motoare. Caterpillar este un important producator de motoare diesel si este cel mai mare fabricant de echipamente pentru minerit si constructii (buldozere si excavatoare) din lume.

O scurta istorie Caterpillar
Producatorul de utilaje grele CAT a fost fondat de catre David Holt, numele Caterpillar a aparut destul de intamplator, atunci cand un observator a remarcat faptul ca miscarea Holt Steamer 77 a fost "ca o omida". Prima utilizare a utilajelor Caterpillar a fost in 1905 in timpul constructiei retelei de cabluri din San Francisco. Utilajele Caterpillar au fost folosite in proiecte renumite, incepand de la constructia Barajului Hoover din 1930 pana in 1969 in misiunea Apollo 11, care a dus la prima aterizare pe luna. In timpul celui de?al Doilea Razboi Mondial compania a fabricat 51.000 de utilaje pentru armata SUA intr-o operatiune uriasa care a implicat extinderea fortei de munca si cresterea productiei pentru a tine pasul cu cererea de pe piata.
Utilajele Caterpillar au devenit vitale in eforturile umanitare pentru a sterge resturile din urma dezastrelor naturale care au avut loc in timpul cutremurului din San Francisco in anul 1906. Caterpillar a devenit un brand recunoscut la nivel international. In anul 2011, totalul veniturilor au fost estimate la o valoare de mai mult de 88 de milioane de dolari .

Incarcator frontal Caterpillar
Un incarcator frontal Caterpillar este utilizat in mod regulat in constructii pentru a transporta materiale stocate de pe un echipament pe altul, cum ar fi basculantele.
Acest incarcator frontal Caterpillar, de exemplu modelul 950H opereaza doar cu o cupa in timp ce buldoexcavatoarele au suplimentar pe spate un brat articulat cu o cupa de sapat.Incarcatoarele pot fi echipate fie cu roti fie pe senile.Rotile permit o viteza mai mare in timp ce senilele sunt concepute pentru o mai buna aderenta si sunt utile in locuri in care materialul ascutit poate provoca o pana de cauciuc. Celebrul model de incarcator frontal Caterpillar 966 a fost folosit de armata israeliana pentru misiuni in Cisiordania si a fost placat cu armura pentru a asigura rezistenta la atacuri.

Utilben va recomanda achizitionarea a orice model de incarcator frontal Caterpillar second hand si nou cu plata integrala sau in leasing cu dobanda de doar 2.5 %.