Incarcator frontal JCB Second Hand

Fara îndoiala, JCB este unul dintre cei mai puternici producatori de utilaje din lume, si cu siguranta un vanzator important în domeniul productiei si vânzarii de orice tip de incarcator frontal. Calitatea de producator de utilaje este întarita si de faptul ca majoritatea echipamentelor sale sunt dotate cu motoare produse în propriile fabrici. Cu o discretie tipic englezeasca JCB a investit sume foarte mari de bani în cercetarea si producerea ulterioara a noi si noi game de motoare. Aceasta dezvoltare a fost treptata, pe game de puteri si chiar pentru anumite tipuri de utilaje, calitatea acestora fiind permanent în centrul atentiei.
Rezultatele acestei dezvoltari durabile sunt pe masura investitiilor: un incarcator frontal JCB consuma cu mult mai putin decât variantele construite anterior, au viteza de lucru mai mare si putere de sapare sau încarcare de asemenea crescute.

Acest incarcator frontal JCB are design unic,este confortabil si eficient. Este cel mai sigur incarcator frontal din lume.
Noutati pe piata:
Performantul incarcator frontal JCB model 457 va fi echipat cu motor cu sase cilindri în linie, Seria 1000, produse de MTU, subsidiara a Rolls-Royce Power Systems.
Noile motoare cu o putere de 193 kW au la baza sistemul EGR de recirculare a gazelor arse si un filtru pe conducta de evacuare (SCR), îndeplinind cele mai noi standarde de emisie Stage IV si Tier 4. Aceasta solutie a fost aleasa de JCB întrucât motoarele MTU au un consum de combustibil cu 16 % mai mic decât modelul precedent de incarcator frontal JCB, având de asemenea un design mai compact si ocupând astfel un spatiu mai mic.
Modelul 457 de incarcator frontal JCB este primul încarcator pe roti de mare capacitate de la JCB care îndeplineste normele Tier4 Final. Noile motoare MTU 6R 1000 fac parte din noua generatie cu puteri sub 560 kW.

Producatorul britanic multinational de utilaje de constructii JCB ofera modele cu vizibilitate de 270 grade si cabina mai mare decat media competitiei. Consumul de combustibil la un incarcator frontal JCB este sub medie, iar cifrele de mentenanta sunt mai bune decat concurenta atat pe platforme mici cat si mari.

UTILBEN vinde orice tip de incarcator frontal JCB second hand si nou cu plata integrala sau leasing.