Incarcator frontal Komatsu Second Hand

Komatsu Ltd. este o corporatie multinationala japoneza care produce utilaje de constructii, minerit si militare, dar si industriale, ca lasere si generatoare termoelectrice, etc. Sediul companiei este în Minato, Tokyo, Japonia. Corporatia a fost denumita în cinstea orasului Komatsu, Ishikawa, unde în 1917 a fost fondata compania.

Stiati ca?
-Komatsu produce cele mai mari buldozere din lume - D575.
-În 2008 Komatsu a lansat Komatsu PC200-8 Hybrid, un excavator de 360 grade care stocheaza energia din frânare pentru a stimula puterea si a reduce utilizarea combustibilului.
-Komatsu este al doilea cel mai mare producator de utilaje de constructii din lume.

Un incarcator frontal Komatsu ofera confort, siguranta, mentenanta si in acelasi timp creste performanta disponibila utilajului.
KOMATSU ofera modele cu elemente de siguranta ROPS, FOPS, vizibilitate anterioara buna, controale ergonomice ,panou de monitorizare a functiilor principale si acces usor la componentele interne.

Noutati pe piata:
Cu o greutate operationala de 33.335 kg, noul încarcator frontal Komatsu prezinta o eficienta îmbunatatita, un consum redus de combustibil, un mediu de lucru mai confortabil pentru operator si maximizarea productivitatii prin reducerea costurilor de operare. Noul incarcator frontal Komatsu WA500-7 este echipat cu un motor care îndeplineste normele de poluare EPA Tier 4 Interim si EU Stage IIIB si dezvolta o putere neta de 352 CP (263 kW). Noul motor a fost conceput si dezvoltat de producatorul japonez Komatsu utilizând experienta, tehnologii si inovatii proprii pentru a produce motoare mai putin poluante, care dezvolta o putere mai mare în timp ce consumul de combustibil se reduce cu 10 procente comparativ cu modelul anterior, WA500-6.
Încarcatorul frontal Komatsu WA500-7 beneficiaza în configuratia standard de programul de întretinere Komatsu Care, exclusiv pentru clientii Komatsu. Modelul WA500-7 este dotat în standard cu cea mai noua versiune a sistemului de monitorizare prin satelit, KOMTRAX. Date precum orele de lucru, consumul de combustibil, locatia utilajului, atentionari de functionare neconforma, sunt transmise de la utilaj, prin tehnologia wireless, catre aplicatia web a sistemului KOMTRAX, pentru analizarea lor. Cea mai noua versiune KOMTRAX transmite date suplimentare precum tipul de operatiuni efectuate de utilaj sau un raport privind perfomantele motorului sau ale filtrului de particule diesel (KDPF), dar si numarul de regenerari ale filtrului efectuate de utilaj. KOMTRAX creste astfel disponibilitatea utilajelor, reduce riscul de furt, permite diagnosticarea corecta a functionarii utilajului si asigura un flux de informatii foarte utile pentru realizarea unei activitati eficiente si productive.

NOILE CARACTERISTICI ALE INCARCATORULUI FRONTAL KOMATSU WA500-7:

-Motor Komatsu care îndeplineste reglementarile Stage IIIB/Tier 4 Interim
Motorul Komatsu conform cu standardele Stage IIIB/Tier 4 Interim utilizeaza un sistem electronic performant de control pentru a asigura managementul circulatiei aerului, injectiei de combustibil, parametrilor de ardere si functiilor post-combustie, optimizând performantele motorului, reducând emisiile poluante si consumul de combustibil si asigurând diagnostice corecte ale functionarii motorului.
Filtrul de particule Komatsu (KDPF) este proiectat astfel încât sa nu interfereze cu activitatile curente ale utilajului, dar sa tina la curent operatorul cu starea sa de functionare.Acest incarcator frontal WA500-7 are integrat sistemul original Komatsu SmartLoaderLogic, care asigura un cuplu motor optim adaptat conditiilor de lucru de pe santier. Acesta ofera o scadere permanenta a consumului datorita reducerii automate a cuplului motorului atunci când încarcatorul nu lucreaza în conditii grele sau se deplaseaza cu cupa goala. Sistemul functioneaza în mod automat, economisind combustibil fara a scadea productivitatea.

- Convertizorul de cuplu de capacitate marita cu sistem de blocare
Modelul de incarcator frontal Komatsu WA500-7 include si un nou convertizor hidraulic de cuplu de capacitate marita si sistem performant de blocare. Acesta ofera o acceleratie îmbunatatita si o capacitate unica de urcare a rampelor cu viteza ridicata si cu un consum de combustibil redus.
Functia de blocare se utilizeaza în treptele 2,3 si 4 si asigura utilajului o viteza de deplasare de maxim 40 km/h. Noul model de încarcator frontal ofera o productivitate foarte buna în cazul aplicatiilor cu consumurile cele mai mari, ce presupun operatii repetitive de încarcare/descarcare pe o anumita distanta, în panta, asa numitele aplicatii cu cicluri în V. Capacitatea marita de urcare a rampelor permite încarcatorului WA500-7 schimbarea rapida a treptelor de viteze datorita acceleratiei scurte.

-Mediu de lucru mai confortabil

Noua cabina ofera un mediu linistit si confortabil pentru ca operatorii sa-si poata maximiza productivitatea. Parbrizul a fost marit pentru o vizibilitate optima, iar comenzile sistemului Electronic Pilot Control (EPC) sunt integrate în scaunul operatorului. Sistemul de aer conditionat asigura o temperatura confortabila în interiorul cabinei, aceasta putând fi setata utilizând Sistemul de Control al Temperaturii.
Operatorii pot verifica de asemenea înregistrarile operationale, cum ar fi orele de lucru sau consumul de combustibil si pot monitoriza filtrul de particule KDPF sau pot verifica timpul ramas pâna la revizia urmatoare. Monitorul ofera optiunea de utilizare a functiei „Ghid ECO“, ce ofera recomandari pentru reducerea consumului de combustibil. Camera video spate este în configuratie standard pe fiecare incarcator frontal Komatsu, iar monitorul este montat în partea dreapta a consolei operatorului.

- Versatilitate sporita
Modelul de incarcator frontal Komatsu WA500-7 este utilajul ideal pentru cele mai dificile aplicatii în mine si cariere. Cu o înaltime de descarcare superioara, poate încarca usor camioane înalte, cu ajutorul cupei sale de 5,6 mc, economisind timp pretios. Cu un unghi de bracaj de 40° pe ambele parti, acest utilaj este usor de manevrat în spatii restrânse.

- Service si întretinere facila Încarcatorul Komatsu WA500-7 asigura un acces foarte usor pentru activitatea de service, reducând astfel timpii si costurile neproductive. Noul model are o capacitate crescuta de racire si un ventilator standard cu inversare automata a sensului de racire.
Masina este echipata cu sistemul exclusiv EMMS (Sistem de management si monitorizare a echipamentului), care ofera facilitati performante de diagnosticare, pentru a asigura operatorului si tehnicienilor de service un sprijin eficient în identificarea si diagnoza defectiunilor, astfel încât timpii de reparatie sa fie minimi.

Utilben vinde acest model de incarcator frontal Komatsu si multe altele noi si second hand cu plata integrala sau in leasing.