Incarcator frontal Volvo Second Hand

Volvo Construction Equipment ofera o gama larga de produse ecologice de calitate si siguranta, precum, service global eficient si o gama de solutii de finantare, utilaje second hand si leasing, pentru a raspunde nevoilor de echipamente de constructii ale clientilor din intreaga lume.

Istoria utilajelor Volvo
Volvo Construction Equipment (Volvo CE) este o subdiviziune a fostului producator auto Suedez, Volvo AB. Johan Munktell a initiat totul intr-­un atelier de masini din Suedia in anul 1832.Volvo CE poate fi considerata cea mai veche companie specializata in dezvoltarea si constructia utilajelor. 100 de ani mai tarziu, Munktell a fondat compania constructiilor de utilaje, fuzionand cu specialistul in motoare, Bolinder, pentru a forma in anul 1932 AB Bolinder­Munktell (BM). Mai tarziu in 1950 Volvo AB a cumparat BM­ul, schimband numele companiei in Volvo Construction Equipment in anul 1955.

Utilajele ca:
- Excavator pe senile Volvo
- Buldoexcavator Volvo
- Miniincarcator Volvo
- Incarcator frontal Volvo
Au devenit lideri mondial in afacerea constructiilor de utilaje.

Incarcator frontal Volvo Second Hand
Incarcatoarele frontale Volvo sunt partenerul de incredere din seria de incarcatoare, manipularea blocurilor mari de piatra si alte lucrari in constructii incepand cu anul 1954.Noile modele sunt dotate cu motor Volvo si transmisie electro­hidraulica(TEH). Aceasta asigura eficienta si performanta in totalite. Volvo Care Cab ofera spatiu mai mult, confort, vizibilitate si asigura o gama larga de echipamente corespunzatoare nevoilor de incarcare.

Utilben vinde orice tip de incarcator frontal Volvo second hand si nou cu plata integrala sau in leasing.