5 lucruri la care sa fi atent cand cumperi un tocator de crengi

Publicat de UTILBEN11/09/2018

5 lucruri la care sa fi atent cand cumperi un tocator de crengi


Pentru curățarea resturilor de crengi, lemne, lăsate in urma furtunilor, defrișărilor, toaletării, un tocător de crengi este tot ce ai nevoie. Acest utilaj nu doar că vă scapă de resturile de crengi, dar produce și tocătură, care poate fi folosit în mai multe feluri.

Există o mulțime de modele de tocătoare de crengi, fiecare cu specificațiille și caracteristicile lor. Dar care este cel mai potrivit pentru tipul dumneavoastră de activitate? Pentru a răspunde la această întrebare o să avem în vedere 5 aspecte esențiale la care trebuie să fiți atenți atunci când achiziționăți un tocător de crengi.

Cele 5 lucruri la care sa fi atent când cumperi un tocator de crengi:

 

 1. Capacitatea de tocare – prima caracteristică pe care trebuie să o aveți în vedere, este capacitatea de tăiere, adică ce dimensiuni de ramuri poate tăia utilajul. Mașinile cu capacități mai mari de tocare sunt, în general mai scumpe. Trebuie să avem în vedere ce tip de muncă dorim să facem cu utilajul. Dacă avem nevoie de tocarea crengilor de grosimi mare, trebuie să alegem un utilaj corespunzător, astfel încât să nu îl forțăm. Compania Forst producătoare de tocătoare de crengi are în gama sa, utilaje cu o capacitate de tocare care variază între 100x150mm și 200x250mm.

 

 1. Puterea – Capacitatea cuvei este de obicei direct legată de puterea motorului unui utilaj de tocat crengi. Mai multă putere = capacitate mai mare a cuvei.

 

 1. Portabilitate – Locul de desfășurare a activității este important în alegerea utilajul. Gândiți-vă cât de departe este locul unde vă desfășurați activitate sau cât de dianamică este activitate dumneavoastră, cât de des și de departe trebuie să vă deplasați. Portabilitatea utilajului depinde de dimensiunea acestuia și de sistemul pe care utilajul îl are (roți, șenile, fix). Forst dispune de tocător de crengi modelul ST6 pe roți care oferă posibilitate de tractare cu permis categoria B.

 

 1. Dimensiunea cuvei - O altă trăsătură importantă este dimensiune cuvei. Esti mai ușor și mai consumator de timp să puneți toate ramurile într-un buncăr mai mare.

 

 1. Avantajele producătorului - Atunci când achiziționăm un tocător de crengi trebuie să fim atenți și la avantajele pe care producătorul ni le oferă, nu dor la caracteristicile produselor.


Forst oferă clienților 3 ani GARANȚIE.

image

Care sunt avantajele tocătoarelor de crengi FORST?

 • Construcție solidă - Utilajele sunt produse din oțel de cea mai bună calitate, cuva și întreaga structură a utilajului fiind rezistentă la lovituri puternice.
 • Construcție robustă – Utilajele au o construcție robustă, care crește durata de viața a utilajului. Construcția oferă accesibilitate la consumabile și la partea mecanica a utilajului.
 • Puterea de tocat – Utilajele au 2 role de tocat independente fiacare fiind acționate printr-un sistem hydraulic independent.
 • Volantă deschisă- Pentru evitarea blocărilor de lemne, Forst folosește un sistem deschis al volantei.
 • Autointeligența- acest sistem se ocupă de controlul electric și avertizează operatorul când utilajul are nevoie de service, sau de schimbarea anumitor consumabile.
 • Gresarea – Gresarea utilajului se poate face local dintr-un panou de control.

Vezi toată gama de tocătoare de crengi FORST

image

Forst este marcă a firmei Redwood Global, cea mai mare companie care oferă servicii de aboricultură din Marea Britanie.

Utilajele Forst sunt create dintr-o pasiune pentru excelență, o excelență focusată atât pe utilaj cât și pe serviciile oferite.

Principalele valori ale utilajelor Forst sunt:

 • Performanță;
 • Fiabilitate;
 • Înțelegerea nevoilor clienților;
 • Integritate în serviciile oferite.

5 lucruri la care sa fi atent cand cumperi un tocator de crengi


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date, pentru viitoarele oportunități de carieră la UTILBEN! Consultă termenii și condițiile. Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )