campaign-notification campaign-notification

6 Motive de ce sa iti dezvolti afacerea si online

Publicat de UTILBEN27/02/2019

afaceri online, afaceri in agricultura, afaceri in constructii, online

Cum poti sa iti dezvolti o afaceri online in domeniul constructiilor sau in sectorul agricol. Online este locul perfect pentru a vă crea o legătură...

6 Movite de ce să îți dezvolți afacerea și online


O întrebare poate puțin neobișnuită în zilele noastre, este “ De ce ar trebui să îmi dezvolt afacerea și online?”.  Acum toate afacerile au prezență în mediul online.  Sunt multe moduri de a vă crea o prezență online puternică, de la crearea de site-uri, la crearea unui profil pe platforme de comunități.

Online este locul perfect pentru a vă crea o legătură puternică cu clienții dvs, dar și cu furnizori sau colaboratori. În rândurile de mai jos, o să vă prezentăm câteva motive de ce ar trebui să aveți prezență online.

1.      Îmbunătățirea imaginii companiei dvs.

Numai acest lucru ar trebuii să reprezinte un motiv suficient de important pentru a începe să vă promovați și în mediul online.  Pentru această etapă cel mai simplu mod de a vă crea o prezență online este crearea unui site web. Pentru acest lucru nu trebuie să cheltuiți sume importante de bani, puteți crea chiar dvs site-ul prin platforme de genul, Wordpress, Blogger,  Wix sau alte platforme care îți permit crearea unui site web gratuit sau cu o investiție minimă. Tot în această etapă puteți opta pentru crearea unui profil de companie pe site-uri de socializare, Facebook, LinkedIn, Google Plus.  ( 8 milioane de români folosesc rețelele de socializare).

2.      Disponibilitate 24 ore/zi, 365 zile/an.

În timp ce unele afaceri pot să funcționeze 24 ore pe zi pentru clienții lor ( de ex. Restaurante, stații de alimentare, etc), pentru majoritatea companiilor este imposibil să facă acest lucru, deoarece ar implica costuri enorme.

Un avantaj mare în a avea prezență online este că toți clienții dvs. pot avea interacțiune cu afacerea dvs. non-stop, printr-o solicitare în secțiunea de contact sau dacă aveți un shop online, clienții pot plasa comenzi oricând, zi sau noapte.

3.      Un sprijin mai bun pentru clienții dvs.

În online suportul clienților este mult mai ușor. Poți crea video-uri sau să crezi texte care să le răspundă la cele mai frecvente întrebări pe care clienții dvs. le au. Nu doar că economisești timp, dar oferiți și informații de care aceștia au nevoie în cel mai scurt timp, chiar în momentul în care au nevoie.

4.      Extinderea națională sau internațională.

Internetul este creat pentru afaceri, acesta permite să vă adresați clienților dvs. indiferent de distribuiția geografică a acestora. Astfel, putem spune că internetul poate rupe limitările în ceea ce privește numărul potențialilor clienți.

5.      Costuri de gestionare reduse.

Pornirea unei afaceri în mediul online înseamnă costuri mici de pornire, asta depinde și de planurile dvs. Un avantaj major este că nu e nevoie de investiții majore în active imobilizate ci puteți oricând sp schimbați tipul de afacere sau cum vă adresați clienților.

Realitatea este că puteți externaliza o mulțime de lucruri tehnice sau chiar campaniile din domeniul online către o agenție de marketing profesionistă.

6.      Gestionarea afacerii de oriunde.

O afacere din mediul online o puteți gestiona de oriunde, atâta timp cât aveți o conexiune solidă la internet. Dacă aveți o bază bună a sistemului dvs. de management puteți genera clienți online destul de ușor.

Online este mult mai ușor să califici clienții. Gestionarea clienților din meniul online este mult mai ușor de gestionat datorită tehnologiilor folosite la setarea de campanii.

 Cu respect, echipa UTILBEN
Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )