8 argumente care te conving sa cumperi un excavator Komatsu

Publicat de UTILBEN14/12/2018

8 argumente care te conving sa cumperi un excavator Komatsu         


Trimite-le prietenilor acest articol!Komatsu Ltd.  este o corporație multinațională japoneză care produce utilaje de construcții, minerit și militare, dar și industriale, ca lasere și generatoare termoelectrice, etc. Sediul companiei este în Minato, Tokyo, Japonia. Corporația a fost denumită în cinstea orașului Komatsu, Ishikawa, unde în 1917 a fost fondată compania.

Argumentele care te conving să cumperi un excavator Komatsu:

1.Este una dintre cele mai cunoscute și populare mărci de excavatoare din lume.

2.Este a două marca de utilaje de construcții din lume după Caterpillar

3.Experiența producătorului

Producătorul deține experiență în proiectarea și fabricarea excavatoarelor hibride și are ca rezultat anii de cercetare și dezvoltare care reiterează angajamentul companiei pentru calitate, fiabilitate și inițiativă în ceea ce privește protecția mediului.

4.Inovații continue

       Komatsu continuă să aducă inovații pe piață echipamentelor pentru construcții și prezintă un excavator cu componente hibride îmbunătățite și un nou motor Komatsu Stage IIIB. De altfel, ca toate excavatoarele producătorului japonez, acest model hibrid are o capacitate de ridicare sporită și o mare stabilitate, fiind totodată puternic și rapid. În același timp, aducând îmbunătățiri tehnologiei hibride incorporate în modelul HB215LC-2, Komatsu a contribuit la reducerea consumului de combustibil.

Apasa aici pentru mai multe oferte de excavatoare Komatsu

5.Tehnologie avansată

       Cea mai nouă tehnologie KOMTRAX™ la un excavator Komatsu transmite informații privind operarea utilajului către un website securizat utilizând tehnologia wireless. Informații precum orele de lucru, locația utilajului, consumul de combustibil, atenționări de funcționare neconformă sunt transmise către aplicația web a sistemului Komtrax, pentru analizarea lor.

       Sistemul de monitorizare a flotei KOMTRAX™ crește astfel disponibilitatea utilajelor, reduce riscul de furt al acestora, permite realizarea unui diagnostic corect al funcționării de către distribuitor și asigură un flux de informații extreme de utile pentru realizarea unei activități eficiente și productive.

6.Operațiuni fără cusur, productivitate ridicată la un excavator Komatsu

         Pentru noul model HB215LC-2 nu există intervale programate de înlocuire a filtrului de oxidare catalitica (KDOC ). Designul integrat al filtrului KDOC îi oferă un ciclu de viață îndelungat și îi permite sistemului să îndepărteze cenușă utilizând „regenerarea pasiva” 100%, fără a fi nevoie de un filtru de particule diesel (DPF).

       Sistemul mai puțin complex și operațiunile fără grijă pentru operator se traduc într-un cost de operare și de proprietate mai reduse.


7.Tehnologie de vârf-excavator Komatsu

       Excavatorul Komatsu HB215LC-2 este acționat de revoluționarul sistem hybrid Komatsu, care funcționează utilizând principiul regenerării și al depozitării energiei. Acest sistem include motorul electric Komatsu, un generator de putere, un ultra-capacitor și puternicul motor diesel SAA4D107E-2-A de 39 CP. Sistemul Ultra-Capacitor Komatsu permite o stocare a energiei rapidă și o transmitere instantanee a puterii.

 

       Energia cinetică generată în timpul frânării este transformată în electricitate, care este mai apoi transmisă către invertor și captată de ultra capacitorul Komatsu. Atunci când echipamentul accelerează în condiții de sarcină, energia captată este eliberată imediat pentru a fi utilizată de către structură superioară a utilajului sau pentru a asistă motorul. Puterea suplimentară depozitată de către tehnologia hibrid reprezintă o putere adițională disponibilă pentru a crește performanțele  

8.Confort fără compromis

       Nouă cabină la acest excavator Komatsu furnizează un mediu de lucru mai confortabil și mai liniștit pentru a ajută operatorul să maximizeze performanțele de lucru. Cabină certificata ROPS , special proiectată pentru excavatoarele hidraulice, este și mai robustă grație structurii de metal ranforsate.

       De asemenea, este așezată pe amortizoare hidraulice care ajută la reducerea nivelului de vibrații. Scaunul pe suspensie de aer cu spătar înălțat și încălzirea în echiparea standard contribuie la îmbunătățirea confortului operatorului.

       Un monitor color LCD de 7” de înaltă rezoluție are capabilități superioare, astfel că operatorul poate selecta cu ușurință până la 6 moduri de lucru pentru a adapta performanțele mașinii aplicației. Panoul de control furnizează informații referitoare la ghidul ECO , recorduri operaționale, istoricul consumului de combustibil și informații de utilizare.

       O cameră montată în spatele utilajului, cu un unghi de vedere larg, permite operatorului să vadă exact ceea ce se întâmplă în zona din spatele utilajului. Mai mult, cea de-a treia generație de excavatoare Komatsu a fost proiectată pentru operațiuni de service mai simple și flexibilitate maximă.

 Apasa aici pentru mai multe oferte de excavatoare Komatsu

       Excavatorul Komatsu HB215LC-2 include 50 de puncte de inspecție pentru fiecare operațiune de service. În plus, are două valve de service suplimentare pentru utilizarea cu atașamentele hidraulice, că echipament standar.


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date, pentru viitoarele oportunități de carieră la UTILBEN! Consultă termenii și condițiile. Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )