campaign-notification campaign-notification

Activități de făcut cu un mini încărcător pe timp de iarnă

Publicat de UTILBEN08/01/2020

3 activități pe care ar trebui să le facă orice posesor de mini încărcătoare înainte de începerea sezonului de iarnă.

3 activități pe care ar trebui să le facă orice posesor de mini încărcătoare înainte de începerea sezonului de iarnă.

  Pentru multe companii, iarna este un sezon care aduce mai puține lucrări și contracte. Dar nu trebuie să fie așa. Companiile de construcții de pe întreg continentul au început să descopere că acest extrasezon perceput are un set diferit de oportunități. Unii proprietari de afaceri au descoperit că serviciile pentru vreme rece - cum ar fi zăpada și gheața - ajută la menținerea unui flux de numerar constant pe tot parcursul anului. Dacă doriți să mențineți venituri constante în lunile cele mai răcoroase ale anului, luați în considerare creșterea afacerii dvs. cu activitățile de iarnă folosind următoarele trei bune practici.

mini incarcator iarna


 1. Planificarea sezonului de iarnă

Înainte să contactați lucrările de iarnă, luați-vă puțin timp pentru a vă planifica și asigurați-vă că afacerea, utilajele și personalul dvs. pot face acest lucru pe timpul sezonului de iarnă. Sezonul de iarnă este adesea imprevizibil, cu variații mari de ninsori de la an de an, astfel încât trebuie să vă asigurați că aveți un venit constant și o rezervă care să vă poată asigura orice aduce sezonul de iarnă. Extinderea activității în al patrulea sezon este o mare decizie, deci este necesar să luați în considerare fiecare aspect. Întrebările necesare care vă pot ajuta să luați o decizie:
 • Compania dvs. are personal adecvat pentru activitățile de iarnă? Va trebui să angajați operatori temporari? Structura dvs. de salarizare are nevoie de ajustări pentru a se potrivi cu ore mai lungi, de lucru în afara orelor de muncă?
 • Clienții existenți au nevoie de activități pe timp de iarnă precum deszăpezire? Puteți contracta noi clienți, precum parcări ale supermarketelor sau alte centre comerciale?
 • Aveți o situație financiară bună, astfel încât dacă acest sezon nu este unul bun să vi-l asumați?
  Dincolo de planificarea afacerilor, mini incarcatorul este următoarea componentă de luat în considerare. S-ar putea să descoperiți că vor fi necesare utilaje suplimentare pentru a vă diversifica afacerea.


Deszapezire mini incarcator  

 1. Evaluați flota de utilaje

După ce v-ați redefinit planul de afaceri și ați identificat nevoile de echipament, este timpul să vă evaluați flota, indiferent dacă ați adăugat echipamente noi sau că respectați flota dvs. actuală. Factorii de luat în considerare:  
 • Mini încărcătorul dvs. se încadrează în spații strânse, cum ar fi zonele rezidențiale și parcări?
 • Aveți nevoie și de un utilaj care transportă zăpadă sau doar adunați zăpada cu mini încărcătorul?
 • De ce alte atașamente mai aveți nevoie? Poate vă este utilă o lamă de zăpadă, o perie sau o freză de zăpadă.
 • Aveți nevoie de iluminarea șantierelor de lucru?
bobcat deszapezire 


 1. Pregătiți-vă angajații

După ce ați determinat abordarea potrivită pentru a începe munca de iarnă, nu uitați să vă gândiți la persoanele pe care le veți folosi în aceste activități. Munca de iarnă și zăpadă poate prezenta un set unic de provocări. Luați în considerare aceste sfaturi de securitate pentru a lucra în condiții de iarnă:
 • Citiți manualele de operare și întreținere înainte de a folosi orice echipament. Înțelegeți și urmați instrucțiunile de exploatare și evitați pericolele.
 • Fiți atenți la obiectele din jarlul utilajului în timpul deszăpezirii, pentru a nu accidenta ceva.
 • Echipați utilajul cu cauciucuri/șenile corespunzătoare anotimpului.
 • Opriți utilajul pe un teren nivelat când terminați de lucru.
 

Vezi echipamente de deszapezire sau mini incarcatore pe site-ul www.utilben.ro



Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )