campaign-notification campaign-notification

Afla care sunt cele 7 ingrediente secrete de crestere de la 0 la peste 10 milioane de euro

Publicat de Ruben Marian08/10/2019

UTILBEN este o poveste antreprenorială românească, care a pornit de la 0 și care a depășit 10 milioane de Euro că și cifra de afaceri pe grup anul trecut.

7 ingrediente secrete de crestere de la 0 la peste 10 milioane de euro

Sunt foarte entuziasmat și bucuros că am avut ocazia să sărbătorim 13 ani de UTILBEN. UTILBEN este o poveste antreprenorială românească, ce a pornit de la 0 și care a depășit 10 milioane de euro cifră de afaceri pe grup. Suntem încântați de această călătorie frumoasă. A fost o adevărată aventură pentru noi. Suntem mulțumitori pentru că nu am renunțat la început, deși a fost foarte greu. Suntem foarte recunoscători pentru tot ceea ce am construit până în prezent.

Ne dorim să construim în continuare o companie multinațională, cu un impact global. Ne dorim să dăm șansa cât mai multor tineri să își pună în aplicare cunoștințele și potențialul, aici, în România. Vrem să trăim o viață plină de semnificație și să creăm un mediu pozitiv de creștere și dezvoltare.

Visul nostru este ca 1 din 10 utilaje folosite în Europa să fie furnizat de UTILBEN.

Visul nostru este să contribuim la o mare transformare în România, prin afaceri făcute cu integritate și caracter. Credem că se pot face afaceri și fără corupție. Ne-am propus să devenim atât de buni în industria noastră încât să facem corupția irelevantă. Ne dorim ca, într-o bună zi, tinerii să nu mai fie nevoiți să plece într-o altă țară ca să muncească pentru un venit mai mare, pentru că vor putea să trăiască o viață bună și plină de semnificație aici, în România.

Credem că se pot face afaceri corecte și de succes, bazate pe valori și principii morale, aici, în România. Am înțeles că, pentru a realiza această viziune măreață, avem nevoie de o echipă grozavă de super-eroi. Am creat în UTILBEN un context foarte bun de dezvoltare a liderilor și managerilor. Am învățat să lucrăm alături de oameni talentați și să le oferim contextul potrivit pentru ca ei să își poată atinge potențialul maxim. În continuare, am vrea sa împărtășim cu voi cele 7 lucrurile speciale care ne-au ajutat să ajungem până aici.

 

Care sunt acele lucruri esențiale din valorile și cultură UTILBEN care fac diferența?

 

1. Caracterul.

Suntem oameni onești, de încredere, care spunem întotdeauna adevărul și ne respectăm promisiunile, chiar și atunci când avem de pierdut. În business, cel mai important este caracterul. Cine ești este mult mai important decât ce faci. Cele mai importante sunt valorile și caracterul.

 

2. Echipa de super-eroi.

Cel mai valoroasă investiție pe care am făcut-o este în echipa de super-eroi. Punem preț pe oameni. Suntem oameni de valoare și îi apreciem pe cei din jur. Noi îi vedem pe oameni așa cum suntem noi. În UTILBEN, noi prețuim oamenii, credem în oameni și îi iubim.

 

3. Mentalitate de învingători.

Ne dorim să fim de succes și ne luptăm să ne atingem obiectivele. Ne ridicăm când suntem căzuți și nu renunțăm oricât de greu ar fi. Am înțeles că succesul este ca și urcatul unui munte și că avem nevoie să fim consecvenți.

 

4. Excelența.

Ne place să facem lucrurile foarte bine și să fim cei mai buni din domeniul nostru. Muncim din greu si ne dăm silința să fim mai buni decât alții. Oferim mai mult decât am promis. Ne facem bine treaba și depășim așteptările. Depășim așteptările clienților, partenerilor și furnizorilor, pentru că doar așa avem garanția că vom există și peste 100 de ani.

 

5. Focalizați pe creștere.

Suntem pasionați de creștere și dezvoltare. Ne stabilim ținte și obiective nerezonabile, care ne provoacă să creștem constant, să inovam, să învățăm zilnic și să ne eficientizăm continuu. Nu există creștere fără schimbare, de acea iubim schimbarea mai mult decât frica de eșec. Singura garanție că mâine va fi mai bine este să creștem azi. Dacă nu plantezi semințe azi, de ce te aștepți să recoltezi mâine ceva?

 

6. Celebrăm victoriile.

Ne place să muncim din greu, dar ne place să și sărbătorim din greu și să celebrăm victoriile. Ne place să facem pauze, să ne uităm în urma noastră, de unde am venit, și să ne privim înainte, spre unde vrem să ajungem. Celebrările fac parte din cultura UTILBEN.

 

7. Multiplicare.

În UTILBEN, avem o cultură a multiplicării. Ceea ce am învățat împărtășim cu alții. Instruim oamenii să investească în cei din jur. Ne asumăm responsabilitatea conducerii, pentru că înțelegem că trebuie să fim un exemplu. Oameni fac ceea ce văd. Echipăm oamenii să devină „multiplicatori”, pentru că ne dorim să contribuim la o mare schimbare în mediul de afaceri din România, prin afaceri făcute cu integritate și caracter.

 

echipa utilben

echipa utilben rally

echipa utilben celebrare

echipa utilben fondatori

 
 
 

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )