Care sunt concasoare mobile cu cea mai mare capacitate de productie

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Calitatea este o prioritatea in producerea concasoarelor Innocrush. Utilajele INNOCRUSH sunt caracterizate de un design robust, costuri de operare mici, mobilitate ridicata in lucru, operare si mentenanta usoara si rapida.

Care sunt concasoare mobile cu cea mai mare capacitate de productie?


Trimite-le prietenilor acest articol!

DSB Innocrush este un producator de talie mondiala de concasoare mobile cu falci si cu impact recunoscut pentru fabricarea de concasoare mobile cu performante de top si capacitate de productie cuprinsa intre 100 to/h si 600 to/h. Cu sediul central in Linz, Austria, compania este formata dintr-o echipa de experti pasionati in producerea si distribuirea concasoarelor si a statiilor de sortare. Cu zeci de ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea de concasare mobile si statii de sortare, DSB Innocrush incorporeaza cele mai recente tehnologii si cerintele speciale individuale ale clientilor. Concasoarele Innocrush sunt caracterizate prin designul robust, costurile de operare mici, mobilitatea ridicata in lucru, operarea si mentenanta usoare si rapide.

Printre avantaje sunt performantele remarcabile si un raport pret-calitate foarte bun. Filozofia companiei e crearea de concasoare si statii de sortare simple, fiabile, care sa ofere beneficii reale pentru utilizatori.   Prioritatea numarul unu pentru echipa de specialisti  de la DSB INNOCRUSH, este dezvoltarea continua a echipamentelor pentru a veni cat mai bine in intampinarea nevoilor clientilor.

Calitatea este o prioritatea in producerea concasoarelor  Innocrush. Utilajele INNOCRUSH  sunt caracterizate de un design robust, costuri de operare mici, mobilitate ridicata in lucru, operare si mentenanta usoara si rapida.  Principalul avantaj il reprezina perfomantele remarcabile si un raport pret-calitate excelent.

Filozofia companiei e crearea de concasoare si statii de sortare simple, fiabile care sa ofere beneficii reale pentru utilizator. Succesul de care se bucura concasoarele DSB INNOCRUSH se datoreaza  viziunii clare si dedicarii  oamenilor din cadrul companiei. Pentru  DSB INNOCRUSH, clientul este intotdeauna pe primul loc. 

      


AVANTAJE CONCASOARE DSB Innocrush

Fiecare sector al companiei este concentrat pe nevoile clientului :
 • Cea mai mare capacitate de productie raportat la greutatea utilajelor
 • Echipamente simple si performante
 • Cea mai buna calitate a subansamblelor
 • Cele mai mici costuri de intretinere
 • Asigurarea suportului tehnic si a pieselor de schimb
 • Raport excelent pret/calitate
 • Consultanta asigurata clientilor.
 
 • Capacitate de procesare a materialului cu 10% mai mare decat toti competitorii de concasoare
 • Cele mai bune componente de la furnizorii mondiali de top
 • Constructie robusta din otel pentru o durabilitate lunga a intregului echipament
 • Design compact, transport usor
 • Livrare rapida a pieselor de schimb
 • Asistenta tehnica 24/24 ore( linie disponibila clientilor 24/24-7/7)
 • Datorita designului simplu, anumite probleme poate fi remediate chiar de operatori prin suport de la distanta
Succesul Concasoarelor DSB Innocrush se datoreaza viziunii clare, dedicarii oamenilor din cadrul companiei si respectului pentru client. Calitatea este o prioritatea in producerea concasoarelor Innocrush. Utilajele sunt testate in conditii extreme pentru a face fata cerintelor exigente ale clientilor. Aplicatiile principale la care sunt folosite concasoarele Innocrush sunt prelucrarea materialelor din cariere si balastiere (roca dura, minereu, pietris), reciclarea deseurilor din constructii (moloz, asfalt), reciclarea traverselor de cale ferata, sfarmarea carbunilor din mina etc. Concasoarele Innocrush sunt recunoscute pentru rezultatele sale excelente atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere al respectarii normelor de mediu.


DOTARE COMPLETA

Concasoare Innocrush vin echipate in dotarea standard cu telecomanda pentru controlul de la distanta, separator magnetic, banda de descarcare hidraulica, pulverizator de apa, banda laterala de descarcare si banda principala de evacuare (care poate fi coborata chiar si de operatorul utilajului). Echipamentele au intrebuintari multiple, de la concasarea materialelor din cariere si balastiere pana la reciclarea deseurilor provenite din demolari. De la roci tari, minereu, carbune, beton, deseuri provenite din demolari pana la asfalt - toate materialele pot fi concasate, sfaramate la cele mai mari randamente. Concasoarele sunt construite din otel masiv, cu dimensiuni aproape de ideal, ceea ce garanteaza durabilitate si fi abilitate foarte bune. Garantia calitatii DSB Innocrush este sustinuta si de componentele de calitate instalate, furnizate de producatori renumiti cum ar fi CAT, Continental, SKF, Poclain, Intertractro etc.

Camera de concasare are o geometrie complexa si materiale constructive avansate precum CROMAX 42CrMo4 si Hardox 500, cu blindaje de pana la 80 mm grosime. Aceste concasoare sunt foarte robuste si sunt proiectate ca sa reziste. Principiul de actionare a concasoarelor este "direct drive", cu transferul direct ale puterii catre camera de concasare, fara pierderi de energie ale sistemului hidraulic. Clientii pot alege ciocane cu 3 tipuri diferite de duritate a materialelor, inclusiv ciocane ceramice. Avand o capacitate pana la 600t/h, concasorul de impact se distinge prin dimensiuni compacte, care asigura o mobilitate ridicata. Concasorul este usor de transportat, cu o flexibilitate exceptionala si pornire rapida. In cazul concasorului cu falci, randamentul de lucru este de 220-400t/h. Acesta beneficiaza de performanta sistemului Quattro, oferind calitate si durabilitate combinate. Aceste utilaje sunt usor de utilizat, fiind dotate cu tehnologie moderna atent conceputa.   Calitatea este o prioritatea in producerea concasoarelor  Innocrush. Masinile sunt testate, in conditii extreme pentru a face fata cerintelor exigente ale clientilor. Aplicatiile principale la care sunt folosite Concasoarele INNOCRUSH  sunt concasarea materialelor din cariere si balastiere ( roca dura, minereu, pietris ), reciclarea  deseurilor din constructii (moloz, asphalt), reciclarea traverselor de cale ferata, sfarmarea carbunilor din mina etc .

Concasoarele INNOCRUSH sunt recunoscute pentru rezultatele sale excelente atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere al respectarii normelor de mediu. Concasoare INNOCRUSH vin echipate in dotarea standard cu telecomanda pentru controlul de la distanta, separatorul magnetic, banda de descarcare hidraulica, pulverizatorul de apa,  banda laterala de descarcare, banda principala de evacuare, care poate fi coborata chiar si de operatorul  utilajului.  Echipamentele au intrebuintari multiple de la concasarea materialelor din cariere si balastiere pana la reciclarea deseurilor provenite din demolori.  De la roci tari, minereu, carbune, beton, deseuri provenite din demolari pana la asfalt- toate materialele pot fi concasate, sfaramate la cele mai mari randamente.  

SIMPLU & ROBUST In conformitate cu sloganul “ SIMPLU & ROBUST” echipa de specialisti a reusit sa devolte un concept mobil care este in concordanta cu nevoile clientilor, si chiar mai mult. Concepul constructiv este impresionant datorita:

 • transferului de putere directă: concasorul este condus fără cuplaj
 • necesita putine piese de uzura
 • utilizare simpla
 • reducerea greutatii utilajului
 • design ultra- compact
 • mentenanta este foarte simpla
 • acces optimizat la poma hidraulica
  Concasoarele sunt construite din otel masiv, cu dimensiuni ideale ceea ce garanteaza durabilitate si fiabilitate excelente. In plus, ai garantia calitatii DSB INNOCRUSH este sustinuta de componente instalate de calitate  raspandite la nivel mondial, de la producatori renumiti cum ar fi CAT, Continental, SKF, Poclain, Intertractro, etc Camera de concasare are o geometrie complexa si materiale constructive avansate precum CROMAX® 42CrMo4, si Hardox 500, cu blindaje de pana la 80mm grosime. Aceste concasoare sunt foarte robuste si sunt proiectate ca sa rezite.   Principiul de actionare a concasoarelor este “direct drive” cu transferul direct ale puterii catre camera de concasare fara pierderi de energie ale sistemului hidraulic.   Clientii pot alege ciocane cu 3 tipuri diferite de duritate a ciocanelor inclusiv ciocane ceramice.   Avand o capacitate pana la 600t/h, concasorul cu impact se distinge prin conceptul remarcabil si geometria sa optima. Dimensiunile concasorului sunt compacte si asigura o mobilitate ridicata. Concasorul este usor de transportat, cu o flexibilitate exceptionala si pornire rapida.  Construit ca sa sfarme , in functie de materialul folosit, exista mai multe versiuni disponibile.  


Randamentul de lucru al concasorului cu falci este de 220-400t/h. Concasorul cu falci are performanta sistemului Quattro, avand calitatea si durabilitatea combinata. Aceste utilaje sunt usor de utilizat fiind dotate cu tehnologie moderna atent conceputa.   Argumentele de baza in favoarea DSB INNOCRUSH sunt cea mai mare capacitate de productie din clasa lor, costuri de intretinere reduse, simplitate in operare si in service,  seviciile excelente, piese service, consultant si instruire asigurata. Flexibilitatea este un argument de baza al dsb Innocrush. Consiliere excelenta, incluzand cerintele specifice ale clientilor si prelucrarea rapida a pieselor de schimb, garanteaza satisfactia clientului. Mangegementul riguros al Calitatii, Asistenta Tehnica potrivita si productia de o calitate superioara au castigat aprecierea clientilor clientilor si respectul celorlati producatori. Principala metoda de promovare este recomandarea personala a clientilor.


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )