campaign-notification campaign-notification

Ce concasoare mobile au cea mai mare capacitate de productie

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Fiabilitatea este prioritară în producerea concasoarelor Innocrush. Utilajele Innocrush sunt caracterizate de un design robust, costuri mici de operare, mobilitate ridicată, operare facilă și mentenanță rapidă.

Ce concasoare mobile au cea mai mare capacitate de producție

 
DSB Innocrush este un producător de talie mondială de concasoare mobile cu fălci. Compania este recunoscută pentru fabricarea de concasoare mobile ce asigură performanțe de top și o capacitate de producție cuprinsă între 100 de tone/oră și 600 de tone/oră. Cu sediul central în Linz, Austria, compania este formată dintr-o echipă de experți pasionați de producerea concasoarelor și stațiilor de sortare. Cu zeci de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de concasoare mobile și stații de sortare, DSB Innocrush încorporează în produsele lor cele mai recente tehnologii, alături de cerințele clienților.

Concasoarele Innocrush sunt recunoscute la nivel mondial datorită designului robust, costurilor mici de operare, mobilității ridicate, operării facile și mentenanței rapide. Printre avantaje majore ale concasoarelor Innocrush, se numără performanțele remarcabile în teren și un raport calitate-preț foarte bun. Filozofia companiei este crearea de concasoare și stații de sortare ușor de folosit și fiabile. Prioritatea echipei de specialiști DSB Innocrush este dezvoltarea continuă a echipamentelor pentru a corespunde, la zi, nevoilor clienților.

Calitatea este primordială în producerea concasoarelor Innocrush. Succesul de care se bucură compania austriacă se datorează viziunii clare și dedicării specialiștilor angajați. Pentru DSB Innocrush, clientul este întotdeauna pe primul loc!

concasor mobil

 

Avantaje concasoare DSB Innocrush:

 

  • cea mai mare capacitate de producție, raportat la greutatea utilajelor
  • echipamente simple și performante
  • cea mai bună calitate a subansamblelor
  • cele mai mici costuri de întreținere
  • asigurarea suportului tehnic și a pieselor de schimb
  • raport excelent calitate-preț
  • consultanță asigurată clienților
  • capacitate de procesare a materialului cu 10% mai mare decât toți competitorii
  • folosirea celor mai bune componente, de la furnizori mondiali de top
  • construcție din oțel, pentru creșterea rezistenței în timp a utilajului
  • design compact, transport facil, livrare rapidă a pieselor de schimb
  • asistență tehnică 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână
  • design simplu, ceea ce înseamnă că unele probleme pot fi remediate de operatori prin suport tehnic de la distanță

Concasoarele Innocrush sunt testate în condiții extreme, pentru a face față celor mai exigente solicitări ale clienților. Aplicațiile principale la care sunt folosite concasoarele Innocrush sunt:

 

  • prelucrarea materialelor din cariere și balastiere (rocă dură, minereu, pietriș)
  • reciclarea deșeurilor rezultate din construcții (moloz, asfalt)
  • reciclarea traverselor de cale ferată
  • sfărâmarea cărbunilor din mină

Concasoarele Innocrush sunt recunoscute pentru rezultatele excelente atât din punct de vedere al productivității în muncă, precum și în ce privește respectarea normelor de mediu.

 

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

Concasoarele Innocrush vin echipate standard cu telecomandă pentru control de la distanță, separator magnetic, bandă de descărcare hidraulică, pulverizator de apă, bandă laterală de descărcare și bandă principală de evacuare, care poate fi coborâtă chiar și de operatorul utilajului. Echipamentele au întrebuințări multiple, de la concasarea materialelor din cariere și balastiere, până la reciclarea deșeurilor provenite din demolări. De la roci tari, minereu, cărbune, beton, deșeuri provenite din demolări, până la asfalt. Toate materialele pot fi concasate și sfărâmate cu cel mai bun randament. Concasoarele Innocrush sunt construite din oțel masiv, cu dimensiuni aproape de ideal, ceea ce garantează durabilitate și fiabilitate. Garanția calității DSB Innocrush este susținuta de componentele de calitate, furnizate de producători renumiți, cum ar fi Caterpillar, Continental, SKF, Poclain, Intertractro și alții.

Camera de concasare are o geometrie complexă și este construită din materiale avansate, precum CROMAX 42CrMo4 și Hardox 500, cu blindaje de până la 80 mm grosime. Concasoarele Innocrush sunt foarte robuste și sunt proiectate astfel încât să reziste probei timpului. Principiul de acționare este Direct Drive, cu transferul direct al puterii către camera de concasare, fără pierderi de energie ale sistemului hidraulic. Clienții pot alege ciocane cu 3 tipuri diferite de duritate a materialelor, inclusiv ciocane ceramice. Cu o capacitate de până la 600 de tone/oră, concasorul de impact se distinge prin dimensiunile compacte care asigură o mobilitate ridicată. Totodată, concasorul este ușor de transportat.

În cazul concasorului cu fălci, randamentul de lucru este cuprins între 220 și 400 de tone/oră. Acesta beneficiază de performanța sistemului Quattro, ce conferă atât eficiență, cât și durabilitate. Aceste utilaje sunt ușor de utilizat, pentru că sunt dotate cu o tehnologie modernă, atent concepută. Calitatea este prioritară în producerea concasoarelor Innocrush. Utilajele sunt testate în condiții extreme, pentru a face față cerințelor exigente ale clienților. În conformitate cu sloganul „simplu și robust”, echipa de specialiști Innocrush a reușit să dezvolte un concept mobil care este în concordanță cu nevoile clienților și chiar mai mult.

 

 

productie concasor mobil

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )