Cum să fi mai eficient și să nu pierzi timp și bani la construcțiile rezidențiale?

Publicat de UTILBEN03/06/2019

mini dumpere ausa, mini dumpere noi, basculante, utilaje constructii

Dacă lucrezi în construcțiile rezidențiale probabil că te-ai confruntat cu problema eficientizării timpului, astfel încât să termini proiectele la timp și să nu depășești termenele limita stabilite cu clientul.

Cum să fi mai eficient și să nu pierzi timp și bani la construcțiile rezidențiale?


Dacă lucrezi în construcțiile rezidențiale probabil că te-ai confruntat cu problema eficientizării timpului, astfel încât să termini proiectele la timp și să nu depășești termenele limita stabilite cu clientul.


Investitorii vor ca proiectele lor să fie cât mai repede terminate și sub nici o formă să nu fie depășite datele stabilite la semnarea contractelor, iar tu ai vrea să câștigi un client fericit cu care să poți lucra și la proiectele lui viitoare. Mai mult de atât ai vrea să nu faci anumite lucruri de 2 ori, cum ar fi săparea șanțului și încărcarea pământului în basculante. Cum ar fi să poți face aceste 2 lucruri deodată?


Soluția la aceasta problemă este un mini dumper, pe care te poți baza atunci când vine vorba de mutarea materialelor (pământ, nisip, beton, deșeuri, moloz, etc).

Cu ajutorul unui mini dumper, poți încărca pământul săpat, direct, fără să fie nevoie să îl aduni într-un loc și după să mai ai o activitate de încărcare, poți face aceste lucruri deodată.


Mini dumperele AUSA sunt versatile și puternice, beneficiază de un șasiu extrem de robust care îți oferă siguranță pentru orice tip de materiale încărcate și va trece de obstacole indiferent de suprafețele de teren pe care vei lucra. Mini dumperele Ausa au o transmisie permanentă 4WD (4x4) și un nivel ridicat de stabilitate pe teren.


Dimensiunile dumperului sunt compacte și îl transformă în alegerea perfectă pentru lucrarile în spațiile mici și înguste, inclusiv în interiorul clădirilor. Mini dumpere AUSA sunt cunoscute si pentru un consum de combustibil redus, dar și un sistem ECO MODE și Smart STOP, toate acestea duc la reducerea emisiilor, fiind ideale pentru lucrarile desfasurate în interiorul clădirilor și în spații înguste.

Atunci când vine vorba de capacitatea de incarcare a buncărului (basculantei), AUSA oferă o gamă largă de mini dumpere, de la capacități de 1 tonă până la 10 tone.


Ce înseamnă eficiența și siguranța unui mini dumper?


Eficiența mini dumperelor AUSA este dată atât de capacitatea buncărului, de sistemul articulat al utilajului care ofera o manevrabilitate foarte buna si de posibiltatea bascularii buncarului pe trei parti. Siguranța operatorului și a persoanelor din jurul lui este prioritara, iar toate utilajele sunt prevazute cu sisteme inovative cum ar fi: detector de obstacole, unghi de vizibiltate completa - toate acestea garanteaza siguranta in timpul operarii. Toate utilajele Ausa sunt construite conform cu standardele Europene, respectând toate normele, astfel vei putea lucra în siguranța oriunde.


Garanția unor utilaje sigure  provine din experiența Ausa de peste 60 de ani în producția de utilaje și din prezenta la nivel GLOBAL.  Toate utilajele vin cu o GARANTIE DE MINIM UN AN și cu o reprezentanță de service în toată România.


Cum salvezi timp și căștigi clienți fericiți?


Știm că mini dumperul trebuie să funcționeze atunci când aveți nevoie de el, de aceea pe lângă tehnologiile de producție inovative, venim și cu o retea de service în toată România pentru a putea să oferim sprijin și să răspundem cat mai repede eventualelor probleme neașteptate, având întotdeauna pe cineva aproape, gata să vă ajute.


Cu ajutorul mini dumperelor poți eficientiza de 2 ori timpul de lucru în construcțiile rezidențiale deoarece ai totul gata de lucru, iar transportul materialelor devine o muncă mult mai rapidă și mult mai ușoară.


O nouă abordare a dumperelor și a informațiilor pe care acestea le oferă. Cu un display digital integrat în tabloul de bord, beneficiati de toate informațiile în timp real despre utilaj, cum ar fi modul de funcționare, viteza, RPM, nivelurile combustibilului și a lichidului, temperaturile, indicatoarele, diagnosticarea motorului, orele de funcționare ale mașinii, etc.


Finanțare pentru toata gama de utilaje AUSA


Nu credem că există vreo persoană în lumea aceasta care să iubească să meargă la bancă pentru a cere finanțare. Dacă alegi să lucrezi cu Ausa Romania prin dealer-ul oficial UTILBEN noi te vom scutii de toate drumurile la banca si toate posibilele probleme care pot sa apara, îți spunem exact de ce acte ai nevoie, aplicăm pentru finanțare, negociem cu banca și tot noi rezolvăm orice problemă apare. Mai mult de atât, pentru că facem asta de ani de zile vei avea parte de dobânzi preferențiale și aprobare foarte rapidă.

Un client fericit se datorează lucrărilor terminate la timp! Testează eficiența dumperelor AUSA.Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date, pentru viitoarele oportunități de carieră la UTILBEN! Consultă termenii și condițiile. Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )