De ce este bine sa achizitionezi utilaje Case?!

Publicat de UTILBEN14/12/2018

De ce este bine sa achizitionezi utilaje Case

 De ce este bine sa achizitionezi utilaje Case?


Trimite-le prietenilor acest articol!

Case CE, sau CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT (prescurtat CASE), este o marca de utilaje de constructii din grupul CNH Global. Producatorul CNH Global este al 15 -lea constructor de utilaje de constructii din lume. Istoric De 170 de ani Utilaje Case Constructii a fost intotdeauna una dintre cele mai respectate companii de inginerie din lume. Case a fost renumit pentru calitate, profesionalism si mentinerea intotdeauna a celeor mai inalte standarde in constructia de utilaje de constructii la nivel mondial. Case a fost prima companie care a construit un motor cu aburi pentru uz agricol. Fondata de Jerome.I.C, Case a fost mereu o companie de incredere pentru cele mai bune echipamente de constructii. Prima masina construita de Case a fost o masina de treierat in 1842. După 175 ani ei sunt inca foarte mandri de munca proprie la nivel mondial si de serviciile pe care le-au furnizat intotdeauna.

    

Excavatoare Case

Excavatoarele Case sunt fiabile si sunt recunoscute la nivel mondial. Nu conteaza ce tip de excavator cautati - toate acestea sunt concepute sa functioneze cu un consum redus de conbustibil si poloare redusa.. Este sistemul hidraulic inteligent, emisiile de zgomot redus si motorul Case genial care ofera cel mai bun standard in economia combustibilului. Punctele tari ale excavatoarelor case sunt: cabina confortabila comenzi usor de utilizat capacitatea de a lucra in pasajele inguste ale orasului indiferent de vreme

 

Incarcatoare frontale CASE

Incarcatoarele pe pneuri Case au un design simplu, dar de inalta performanta. Ele pot efectua chiar si cele mai dificile sarcini. Cu un consum redus de combustibil se genereaza o putere fenomenala. Incarcatoarele Case se remarca prin eficienta energetica siproductivitate mare cu un consum scazut.. Cu o astfel de economisire a costurilor, incarcatoarele frontale Case au urcat in topul preferintelor companiilor din intreaga lume. Puterea crescuta ofera viteza maxima pentru a efecuta mai mult lucru in mai putin timp. La fel ca alte utilaje Case, incarcatorul frontal este ideal pentru mediile rurale, rezidentiale sau zonele in constructie.

 

Buldozere CASE

Buldozerele Case sunt bune pentru lucru in panta si pe suprafete netede. Transmisia hidrostatica inseamna ca fiecare piesa este actionata hidraulic in mod independent. Aceasta ofera puteri maxime de lucru si permite ca buldozerul sa impinga la viteza maxima. Cabina oferă vibratii si zgomote minime permitand conducerea in confort maxim. Beneficiind de recunoasterea calitatii buldozerul case este in masura sa ofere o performanta de prima clasa de fiecare data.  

Miniincarcatoare CASE

Miniincarcatoarele Case sunt renumite in intreaga lume. La fel ca si toate echipamentele Case, mini incarcatoare sunt recunoscute pentru eficienta consumului de combustibil. Eficienta consumului oferta utilajului posibilitatea de a lucra toata ziua la puterea si energia maxima fara a fi realimentat. Aceasta ofera o productivitate mai buna intr-un timp scurt. Motorul este cel mai bun din industrie cu o forta de necrezut si cai putere care sa permita cresterea fortei de lucru in sarcina si a productivitatii pe termen scurt si lung. Inca o dată cabina a fost construita cu gandul la confortul operatorului si cu viziune completa pe tot parcursul pentru un control usor si cu miscari largi .


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date, pentru viitoarele oportunități de carieră la UTILBEN! Consultă termenii și condițiile. Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )