De ce sa alegi un buldoexcavator CASE?

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Un buldoexcavator CASE este performant, robust, eficient si exceleaza in conditii extreme. Cu acest utilaj puteti sa obtineti rezultatele cele mai bune in orice activitate.


Trimite-le prietenilor acest articol!


De ce sa alegi un buldoexcavator CASE?


Un buldoexcavator CASE este performant, robust, eficient si exceleaza in conditii extreme.Cu acest utilaj puteti sa obtineti rezultatele cele mai bune in orice activitate.        In cazul in care cauti sa te dotezi cu un Buldoexcavator sau sa iti extinzi flota cu inca un utilaj performant atunci Buldoexcavatorul CASE ar fi alegerea potrivita pentur tine.Uimitoarea putere de ridicare permite buldoexcavatoarelor CASE manipularea materialelor in conditi extreme cu usurinta.  

Buldoexcavatorul CASE are caracteristici incredibile

  • MAI MULTA PUTERE, MAI MARE INALTIME SI RAZA DE ACTIUNE

      Fiind un utilaj cu un motor si cu o putere hidraulica mai mare, bulodexcavatorul este capabil sa efectueze sarcini mai grele decat utilajele mici.In mod specific, cupa buldoexcavatorului are o capacitate mult mai mare decat a mini incarcatoarelor sau excavatoarelor compacte. In comparatie cu utilajele de dimensiuni mai mici, buldoexcavatorul are mai multa putere combinata si putere hidraulica pentru a ridica incarcaturi grele.Pe langa aceasta, buldoexcavatorul se poate inalta mai mult decat mini incarcatoarele.Picioarele stabilizate ofera echilibrul perfect.
  • DEPLASARE EFICIENTA

      Buldoexcavatorul se poate deplasa fara nici o problema de pe un santier pe altul, presupunand ca santierele sunt relativ apropiate una de cealalta.In comparatie cu mini incarcatoarele si excavatoarele compacte, avantajul buldoexcavatorului este faptul ca nu necesita transport.


 


Avantajele sunt clare

  • EMISII REDUSE:
Motorul FPT 3.4 litri, cu o putere mare si densitate a cuplului, reduce dramatic emisiile care asigura cele mai mici costuri de intretinere pe piata.
  • INTRETINERE USOARA
Grupele functionale sunt asezate langa cabina de interventie rapida. Capota motorului si structura perfecta a componentelor permit operatii rapide de intretinere de rutina.
  • VIZIBILITATE MARE
Cabina, pozitionata la 100 mm in fata, asigura o vizibilitate mai buna, precum si   o mai buna distributie a greutatii acestui buldoexcavator Case.
  • EFICIENTA RACIRII
Dubla suprafata de racire si fara suprapunere de radiatoare.Ventilatorul reversibil mentine zpna de schimb curata si extinde in mod dramatic intervalele de service.
  • PUTEREA BRATULUI DE INCARCARE
Deasupra la orice limita, un buldoexcavator Case asigura cea mai mare capacitate de incarcare de pe piatam combinata cu cel mai bun din clasa utilajelor de basculare.
  • CONDITII GRELE DE LUCRU
Este solutia perfecta pentru conditii grele de lucru: partea de alunecare nu atinge solul, pastrand eficienta acestuia.

   

Sursa foto:Google

 

Trimite-le prietenilor acest articol!
Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )