campaign-notification campaign-notification

Hydraram 20 de ani de inovatie

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Hydraram dezvoltă și produce de peste 20 de ani echipamente utilizate în industria de demolare și reciclare. Pentru oricare excavator de la 1 la 200 de tone.

Hydraram 20 de ani de inovație


Trimite-le prietenilor acest articol!

 

Hydraram dezvoltă și produce de peste 20 de ani echipamente utilizate în industria de demolare și reciclare.

Pentru oricare excavator de la 1 la 200 de tone, este disponibilă o linie completă de echipamente hidraulice. Produsele Hydraram reprezintă calitate, durabilitate și productivitate!

Echipamentele Hydraram sunt folosite in fiecare zi in intreaga lume de o multime de companii internationale, ce isi desfasoara activitatea in sectorul ingineriei civile, industria de demolare, de prelucrare a deseurilor, reciclare si silvicultura. Filozofia companiei este de a oferi un picon cu toate optiunile incluse, la un pret redus.

Picoane Hydraram din Seria FX: performanta si productie maxima cu investitie minima si costuri mici de intretinere

Anii de experienta ai utilizatorilor in combinatie cu abilitatea si determinarea inginerilor Hydraram au dus la crearea puternicei serii FX de picoane hidraulice HYDRARAM. Combinatia dintre tehnologia de varf si otelul de cea mai buna calitate garanteaza un produs premium si de cea mai buna calitate.

Mai putin e mai mult Inginerii Hydraram considera ca Picoanele Hidraulice trebuie sa fie pe cat de puternice, pe atat de simple in constructie. Acesta este motivul pentru care Picoanele Hydraram au mai putine elemente mobile si sunt gandite sa fie cat mai usor de intretinut si de reparat. Mai putine componente mobile inseamna o durabilitate mai mare, timp mai mic pentru mentenanta si opriri mai scurte si in final o productivitate mai mare.

Potrivite pentru toate aplicatiile Picoanele Hydraram seria FX sunt proiectate pentru a fi folosite in toate aplicatiile la performanta maxima in orice circumstante de lucru: • Spargere bolovani mari in cariere de piatra; • Constructia de tunele; • Santuri; • Demolari betoane; • Spargerea asfaltului; • Spargerea pamantului inghetat. Toate Optiunile Extra la Hydraram sunt standard: • Carcasa de protectie pentru vibratii si zgomot; • Conexiune de aer pentru demolari subacvatice; • Conexiune pentru sistem central de lubrifiere. Sunt disponibile 14 modele de picoane hidraulice pentru demolare si reciclare, intre 100 kg si 7400 kg, pentru excavatoare de la 1 tona pana 100 tone.

Seria Hydraram HDG Graifer Demolare & Sortare, o gama completa de 22 de modele cu greutati de la 75 la 1 3.000 kg, care se monteaza pe excavatoare de la 1 la 200 de tone Datorita greutatii sale scazute de operare si a dimensiunilor compacte, aceste graifere HDG sunt potrivite pentru fiecare aplicatie. Cele mai importante caracteristici tehnice a seriei HDG sunt: • Cilindrii hidraulici cu supapa de siguranta si amortizare pentru pozitia finala; • Forta de prindere sporita cu bolturi de lagar; • Puncte de gresare usor accesibile; • Clapele graiferului se inlocuiesc usor si rapid; • Cap rotativ armat; • 2 motoare rotative cu doua viteze de la HDG -600 si 4 trepte de viteza de la modelul HDG-5000. Aceasta asigura o distributie mai buna a fortelor la unitatea de actionare si un cuplu mai mare. Hydaram HSS - foarfeca de taiat fierul;

Proiectat si utilizat pentru demolarea structurilor metalice

Cu un design special si unic, avand forma ciocului unui papagal este utilizata pentru taierea otelului. Foarfecile sunt fabricate din aliaje de otel rezistent la uzura; Acest lucru garanteaza o intretinere mai redusa si un ciclu de viata lung. Foarfecile sunt fabricate din cel mai durabil otel (HARDOX-400®), cu o rezistenta extrem de ridicata la uzura; Rezultatul: o durata lunga de viata cu un minim efort de mentenanta. Cele mai importante avantaje a foarfecelor din otel a modelului HSS: • Lame interschimbabile cu patru muchii taietoare; • Fabricat din otel HARDOX-400® durabil; • Supapa rapida pentru un flux hidraulic (Valve Speed™); • Echipat cu un cap rotativ cu rulment dublu si cu un motor hidraulic rotativ imbunatatit.

Pulverizatoarele Hydraram HRP- sunt special concepute sa zdrobeasca placile de beton Acestea opereaza ca niste mini- concasoare doar ca sunt formate din falci rezistente, cu cap hidraulic rotativ. Conceput din material Hardox cu posibilitatea de rotire a falcilor hidraulice face fata usor demolarilor de constructii si reciclare. Forma falcilor la concasor este astfel conceputa incat poate zdrobi betonul mai eficient. Lamele de otel in partea din spate a maxilarului, sunt folosite pentru a taia cu u surinta fierul beton ramas in urma zdrobirii betonului.

Alte avantaje: • Posibilitatea de schimbare usoara a dintilor; • Realizate din otel rezistent HARDOX-400®; • Echipat cu o supapa de regenerare ulei (supapa de viteza) pentru cicluri de lucru extrem de rapid; • Echipat cu un motor hidraulic rotativ. Multiprocesoarele Hydraram HMK pentru demolare professionala Versatilele multiprocesoare de la Hydraram sunt concepute pentru aplicatii universale in cele mai dure conditii de operare si sunt potrivite pentru multe utilaje de la 9 la 100 de tone, greutate de operare. Construite dintr-un otel rezistent (Hardox 400), produsele seriei HMK ofera un ciclu de viata indelungat si costuri reduse la mentenanta. Cu aceast accesoriu robust, munca de demolare si reciclare de orice fel este rezolvata fara schimbarea atasamentului. Pentru un ciclu de munca extrem de rapid, fiecare multiprocesor este echipat cu o valva pentru un flux rapid hidraulic. Se pot monta o varietate de falci in acest multiprocesor. Lamele sunt foarte usor de inlocuit, dintii putand fi schimbati pana intrun interval de 5 minute, chiar si pe un santier de constructii. Acest fapt reduce considerabil numarul cerut de excavatoare si atasamente intr-un santier.Trimite-le prietenilor acest articol!


Hydraram 20 de ani de inovație

Mai multe detalii va pot oferi consultantii Utilben, in functie de nevoile solicitantului, in vederea livrarii celei mai bune solutii.Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )