campaign-notification campaign-notification

La ce sa fii atent cand cumperi un telehandler

Publicat de UTILBEN09/01/2020

Pentru fermierii mai mici sau nu numai, telescopicele second hand sunt o decizie bună când vine vorba achiziției. Încărcătorul telescopic este un utilaj fiabil în agricultură indiferent de anotimp

La ce sa fii atent cand cumperi un telehandler / telescopic

Pentru fermierii mai mici sau nu numai, telescopicele second hand sunt o decizie bună când vine vorba achiziției. Încărcătorul telescopic este un utilaj fiabil în agricultură indiferent de anotimp și reprezintă un utilaj indispensabil în timpul recoltei. Pentru a lua o decizie bună atunci când achiziționați un telescopic second hand, trebuie să fiți atenți la câteva aspecte. Telescopicele sunt folosite la o varietate mare de activități, de aceea un telescopic cu multe ore de funcționare poate să aibă brațul hidraulic într-o stare perfectă deoarece acesta a fost folosit mai mult la remorcat.

telescopic ausa

        

    În continuarea articolului vă vom spune câteva lucruri esențiale de verificat la un încărcător telescopic second hand.

  • Examinați scurgerile de ulei de la motor. Oferiți o atenție crescută asuprea supapelor și a garniturilor.
  • Verificați frânele precum și lichidele aferente acestora. Frânele slăbite ale telescopicelor necesită înlocuirea imediată.
  • Verificați sistemele de direcție. Direcția trebuie să fie lină și destul de sensibilă.
  • Verificați starea hidraulică a utilajului prin simpla ridicarea a unei greutăți. Ascultați zgomotele din jurul utilajul în timpul manevrei. De asemenea o mare atenție o reprezintă și nivelul lichidului hidraulic.
  • Efectuați un control asupra brațului precum și a șasiului pentru a determina dacă există rupturi, eventuale suduri sau urme de rugină.
  • Starea anvelopelor este de asemenea un lucru de verificat, deoarece acestea pot costa destul de mult.
  • Verificați documentele utilajelor pentru ca acestea să corespundă cu seria utilajului sau pentru ca acestea să nu fie falsificate.
  • Verificați situația servicelor efectuate, dacă acest lucru este posibil.
  telescopic pentru constructii  

De asemenea utilajele achiziționate pentru România trebuie să aibă neapărat CE – Certificat European, asta dovedește că utilajele sunt adaptate pentru Europa, iar service-ul și piesele se pot găsi mult mai ușor. Avantajele post cumpărare oferite de către dealer au și ele un loc important în procesul de achiziție. Colaborarea cu furnizorul dumneavoastră nu se încheie atunci când plătiți și primiți utilajul, aceasta relație trebuie să fie extinsă prin diverse servicii oferite precum garanție și service.


servicii post vanzare UTILBEN


UTILBEN oferă clienților o garanție extinsă de până la 12 luni și inspecție tehnică pentru fiecare utilaj vândut. Astfel vei avea un telescopic fără să riști la achiziționarea acestuia.      


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )