Miniexcavatorul care nu-ți va da bătăi de cap pentru minimum 2 ani

Publicat de UTILBEN11/07/2019

Probabil știi deja ca majoritatea mini excavatoarelor lucrează minimum 8 ore pe zi și exista riscuri de deteriorări și stricăciuni când credeai că poți sa-ți îndeplinești termenele și sa faci încă un client fericit.

Special pentru Constructorii Start UP Nation

Miniexcavatorul care nu-ți va da bătăi de cap pentru minimum 2 ani

Fără probleme pe toată perioada desfășurării proiectului


Probabil știi deja ca majoritatea mini excavatoarelor lucrează minimum 8 ore pe zi și exista riscuri de deteriorări și stricăciuni când credeai că poți sa-ți îndeplinești termenele și sa faci încă un client fericit. Și nu e vorba doar ca se strica utilajul, dar pierzi un client care nu va mai reveni niciodată la tine pentru că nu ai reușit sa-ți respecți promisiunile datorita timpului îndelungat de reparație a unui mini excavator.


În medie reparațiile acestui tip de utilaj durează minimum 5 zile lucrătoare, asta dacă utilajul nu necesita reparații majore.Dacă acesta este grav deteriorat, reparațiile ar putea să dureze și 2 luni, timp în care nu îl poți folosi și vei avea nevoie de închirierea unui alt utilaj pentru a-ți respecta termenele și promisiunile, toate acestea te vor costa 2000 euro/lună.


Dacă nu ai vrea să treci prin situațiile expuse mai sus rămâi cu mine încă 60 secunde și îți voi explica cum sa le eviți.


Sunward România te asigură că minimum 2 ani de la achiziția mini excavatorului tău prin programul startup nation sau orice altă modalitate de achiziție, nu vei avea pauze datorate problemelor tehnice, iar dacă problemele apărute la acesta nu se rezolva în maxim 48 de ore, îți oferim un utilaj la schimb pe toată perioada reparațiilor, astfel ca tu sa îți poți continua liniștit munca și să câștigi fericirea clienților.


Și da specificațiile de la Sunward nu sunt diferite față de la celelalte brand-uri, singura diferență este ca te va costa 10.000 de euro mai puțin și nu va avea culoarea galben.


Dacă și tu vrei sa ai parte de un mini excavator eficient, și de un brand puternic care să îți asigure servicii de garanție 24/12, completează formularul de sub articol, urmând să fii contact de un consultant Sunward, primești oferta personalizată în maxim 24 de ore, iar în 10 zile de la semnarea contractului ai utilajul pregătit de lucru la tine acasă!Vreau un mini excavator sigur, completează formularul.


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )