Miniexcavatorul care te ajuta sa eviti falimentul si iti aduce profit din primul an

Publicat de UTILBEN10/07/2019

Puțul unui utilaj este un efort foarte mare și nu ai vrea să ai costuri de mii de euro date pe întreținerea unui mini excavator mult prea mare sau unul cu care sa te împotmolești în mijlocul lucrării

Special pentru Constructorii Start UP Nation

Miniexcavatorul care te ajuta să eviți falimentul și care îți aduce profit din primul an


8 din 10 antreprenori din România beneficiari ai programului START UP NATION sunt nevoiți să vină cu bani de acasă pentru ca nu-și aleg corect mini excavatorul necesar specificului lor de lucrări.


Puțul unui utilaj este un efort foarte mare și nu ai vrea să ai costuri de mii de euro date pe întreținerea unui mini excavator mult prea mare sau unul cu care sa te împotmolești în mijlocul lucrării pentru ca nu are suficienta putere sau mai grav se rupe brațul pentru că nu ai suficientă forță de rupere. Costul de întreținere a unui mini excavator depășește 200 de euro pe lună, bani pe care trebuie să-i plătești indiferent dacă îl folosești sau nu. 


Dacă ești în situația în care vrei să-ți găsești mini excavatorul potrivit nevoilor firmei tale, îți prezint în următoarele 60 de secunde 3 caracteristici ale unui mini excavator eficient:


Greutatea utilajului reprezintă principala caracteristică a acestuia pentru că influențează în mod direct tipul și specificul lucrări pe care o poți executa. Greutatea ideală pentru construcții rezidențiale și utilități este între 3.5 și 4.5 tone.


Adâncimea de săpare face diferența între numărul de lucrări pe care le poți contracta. 80% din lucrările medii de excavare presupun o adâncime între 2 și 3 m.


Confortul operatorului  te va ajuta să poți contracta lucrări indiferent de vremea de afară. Cabina închisă și aerul condiționat va face mini excavatorul activ timp de 11 din 12 luni.


Mini excavatorul SUNWARD SWE40UB are greutatea ideala de 4.13 tone, o adâncime de săpare de 2.9 m, vine cu cabină închisă și este dotat cu aer condiționat standard. Toate acestea reprezinta soluția care te va ajuta sa acoperi 80% din potențialul de lucrări pe care le poți avea indiferent de vremea de afară. Cu el poți trece peste orice obstacol: rădăcini, pietre sau țevile de gaz.


Dacă și tu vrei să ai parte de un mini excavator eficient, completează formularul de contact de mai jos, urmând să fii contact de un consultant Sunward, primești oferta personalizată în maxim 24 de ore, iar în 10 zile de la semnarea contractului ai utilajul pregătit de lucru la tine acasă.Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )