campaign-notification campaign-notification

Performantele încărcătorului telescopic Manitou MLT 627

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Manitou, liderul mondial in manipularea pe teren accident oferă încărcătoare compacte și rotative, o varietate largă de soluții pentru aplicații de manipulare și ridicare.

Trimite-le prietenilor acest articol!


Performantele încărcătorului telescopic Manitou MLT 627

Încărcător telescopic Manitou MLT 627 -  Acesta reprezintă  combinația perfectă, o asociere între performanță, fiabilitate și versatilitate.    

Manitou, liderul mondial in manipularea pe teren accident oferă încărcătoare compacte și rotative, o varietate largă de soluții pentru aplicații de manipulare și ridicare. Încărcătoare telescopice manitou oferă atașamente pentru utilaje destinate aplicației dumneavoasta, fiind o combinație perfectă de performanță, fiabilitate și versatilitate.     Totul a început în anul 1958 când Marcel Braud, fondatorul companiei, printr-o idee strălucită și originală a transformat un tractor agricol căruia i-a adăugat un braț de ridicare și o direcție hidraulica.Acest utilaj a fost numit Manitou, iar astăzi după mai bine de jumătate de secol, Manitou este o companie internațională prezența în peste 120 de țări.

Prezentarea incarcatorului telescopic Manitou MLT 627

       

Conceput pentru activități de manipulare agricole, încărcătorul telescopic MLT-627 oferă dimenstiuni compacte făcându-l valoros în spațiile înguste.Datorită anvelopelor agricole de 50 cm, înălțimii sașiului de 40 cm, tracțiunii 4x4x4 și celor 3 moduri de manipulare, acest utilaj poate manipula orice tip de teren.     Este echipat cu un motor de 105 CP având raportul greutate/putere optim pentru maximul de economie a combustibilului.Robust și eficient poate ridica până la 2.7 tone, la o înălțime de maxim 6 m.

Încărcătorul telescopic Manitou MLT 627 îți va permite să execuți mai multe operațiuni agricole:hrănirea animalelor, recoltare, încărcare și descărcarea materialelor în vrac, etc. Mai mult de cât soluții de manipulare, Manitou oferă un produs confortabil și cu un design frumos. MLT 627 beneficiază de inovații gândite de către ingineri și designeri proprii: JSM(Joystick Switch and Move), cabină joasă și ECS(Easy Connect System), în scurt timp operatorul beneficiază de comfort și productivitate.


De ce toate acestea? : Pentru că, la fel ca tine, ne face plăcere să vedem lucrul făcut bine.

   


Agricultura s-a schimbat mult, la fel și manipularea.Interiorul încărcătorului telescopic MLT 627 nu lasă nimic de dorit datorită caroseriei superbe. Poziția de condus a fost gândită în mod ergonomic ( om-mașină-condiții loc de muncă ), este echipat cu scaun din pânză, iar spătarul poate fi ajustat în înălțime, așadar tu alegi pozita de condus.Ventilație, parasolare, ecran de acoperiș, aer condiționat, etc. toate ajua la confortul tău.Pentru că silențiozitatea sunetului este un factor important, MLT 627 oferă o cabină silențioasă (doar 79 db).


 

Acestea sunt cateva pareri ale utilizatorilor Manitou MLT 627

  TS Man: “Utilizez un încărcător telescopic manitou MLT 627 și trebuie să recunosc că este una din cele mai bune achiziții ale mele.Un an vechime și 900 de ore de funcționare, fără probleme. Am ales 627 datorită vizibilității mari, datorită funcționării mersului înapoi, de asemenea o vizibilitate foarte bună, un alt motiv pentru care am achizitonat MLT 627 a fost datorită dimensiunilor compacte.În comparație cu JCB 526, MLT 627 este cu mult peste acesta.Sper că părerea mea să te ajute și pe tine.”

Anonim : “Manitou e grozav, raportul calitate preț este unul excepțional, nu am cuvinte rele de adresat nici asupra încărcătoarelor telescopice JCB nici asupra celor Manitou.”

Anonim: ”Salut! Experiența mea asupra încărcătoarelor telescopice Manitou ca și inginer este că sunt cele mai bune de pe piață de ani buni, recomand cu încredere.”    


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )