Peste 400.000 buldoexcavatoare JCB produse incepand cu 1940

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Peste 400.000 buldoexcavatoare JCB produse incepand cu 1940


Trimite-le prietenilor acest articol!

     

 JCB este numarul unu mondial in productia de buldoexcavatoare. Buldoexcavatoarele JCB sunt productive, eficiente, confortabile cu design inovativ, tehnologie imbunatatita si standarde performante.        Astazi, buldoexcavatorul este al patrulea cel mai popular utilaj de constructii, la nivel global, iar emblematicul buldoexcavator JCB este cel mai bine vandut din lume, ocupand aceasta pozitie de 13 ani.        Aproximativ 80 de milioane de lire sterline au fost investite pentru dezvoltarea motorului T4 Ecomax Stage IIIB aplicat pe modelele de buldoexcavator JCB.


Compania JCB produce 5 modele de buldoexcavatoare considerate printre cele mai performante din lume:

       In ultimele sase decenii, JCB a dezvoltat si a imbunatatit in permanenta conceptul de buldoexcavator. Producatorul englez a fost prima companie care a introdus motoarele turbodiesel, transmisii semi-automate, tractiune integrala si bratul telescopic, imbunatatind performantele de lucru si productivitatea buldoexcavatoarelor.   Conceptul si-a extins, de asemenea, sfera de aplicabilitate, incluzând în aceasta categorie toate echipamentele cu cupa si brat de sapare.    Care sunt beneficiile?

       Acest motor diesel ce corespunde standardelor Stage IIIB/Tier 4 interim poate aduce de unul singur economii de combustibil de pâna la 9 %.        Se conformeaza celor mai noi standarde privind emisiile, fara a avea nevoie de un filtru de particule diesel (DPF) sau fluide pentru tratarea suplimentara a gazelor de esapament, reducând costurile si eficientizand operatiunile clientilor.        In plus, sistemele electronice de control cu care este echipat ultimul model de buldoexcavator JCB 3CX Eco permit operatorului sa efectueze toate verificarile zilnice din interiorul cabinei, reducand timpii morti si sporind productivitatea.        

Succesul continuu se datoreaza faptului ca buldoexcavatoarele JCB sunt concepute strict conform cerintelor specifice ale clientilor, pentru a oferi solutii perfecte si productivitate maxima.

Trimite-le prietenilor acest articol!Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )