Putzmeister cel mai bun producător de pompe de beton

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Putzmeister cel mai bun producător de pompe de beton


Trimite-le prietenilor acest articol!

       Putzmeister este un producător German de pompe de beton cu sediul în Aichtal. Compania furnizează pompe pentru o gamă largă de diferite materiale, cum ar fi: nămol, cenușă “zburatoare”, apa de canal, compost și apă. În anul 2008, compania avea 3.200 de angajați în întreaga lume, dintre care 500 lucrează la Putzmeister America. Putzmeister a fost fondată în anul 1958 de către Karl Schelcht. Schlecht a proiectat o mașină de mortar bazată pe teza sa de diploma de la Universitatea din Stuttgart.          

În anul 1986,pompele de beton Putzmeister au fost folosite în accidentul nuclear de la Cernobîl, pompând peste 400.000 , stabilind un record mondial al acelei vremi.

       

 Putzmeister ofera o gamă largă de pompe de beton staționare și mobile, tractate sau îmbarcate pe sașiu de camion. Pompele de 16 m înălțime de lucru și 90 debit de lucru seria M16 sunt cele mai mici oferite de către Putzmeister, fiind urmate de cele cu o înălțime de lucru de 20 până la 57,1 m cele mai mari având un debit de 200          

 Indiferent de obiectivul propus, pompele staționare Putzmeister pot fi soluția potrivită pentru lucrările dumneavoastră. Pompele de beton Putzmeister s-au remarcat întotdeauna prin invențiile și dezvoltările spectaculoase pe care le-au avut de-a lungul timpului, din dorința de a crea o pompă perfectă pentru dorințele utilizatorului.        

 În anul 1977, Putzmeister a stabilit un nou record în timpul construcției turnului de telecomunicații din Frankfurt, atingând înălțimea de pompare de 310m. Pompele staționare sunt opțiunea perfectă pentru turnarea betonului, acolo unde accesul brațelor autopompelor de beton nu se poate realiza datorită condițiilor impuse de șantiere. Acesta este rezultatul cercetărilor permanente ale companiei Putzmeister, care oferă soluții diverse chiar și în cazul pompelor de mici dimensiuni.          

 Au fost create și modele electrice, folosite în general la lucrări de tuneluri sau în stații de prefabricație, acestea având un nivel scăzut de zgomot și permit montarea pe platforme tip vagonet.Modelele 1409D RF și 1412 D RF pe șenile, sunt variantă optimă pentru forajele piloților în vederea stabilizării solului, pentru diferite lucrări de construcții industriale, construcții de drumuri și construcții civile.    


Principalele caracteristici ale pompelor de beton Putzmeister sunt:

  • Design compact și solid al utilajului;
  • Motor diesel sau electric, în funcție de cerințe;
  • Turnarea betonului pe distanțe și înălțimi relativ mari;
  • Flux neîntrerupt de turnare al betonului, chiar și în cazul liniilor de livrare cu diametre   mari ale furtunelor;
  • Mentenanța și operare în timpul lucrului, facile; 
Intrați pe pagina noastră de YoutubeTrimite-le prietenilor acest articol!Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date, pentru viitoarele oportunități de carieră la UTILBEN! Consultă termenii și condițiile. Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )