Un produs complet nou excavatorul JCB JS360

Publicat de UTILBEN14/12/2018

 JCB - o marca de succes în lumea utilajelor de construcții


Trimite-le prietenilor acest articol!

  

 Cea de a treia marca de echipamente de construcții din lume că mărime, cu 22 de fabrici aflate pe patru continente, 11 în Marea Britanie, 6 în India și altele în Brazilia, Statele Unite ale Americii, China și Germania, JCB are peste 10.000 de angajați în întreagă lume.      Compania este una privată, înființată în 1945 de către Joseph Cyril Bamford, fiind deținută de familia Bamford, președintele acesteia fiind Sir Anthony Bamford, aflat la conducere încă din 1975. JCB este numărul unu mondial în producția de buldoexcavatoare și stivuitoare telescopice. Marca de excavatoare JCB este una dintre cele mai cunoscute și apreciate pe piață.        În ultimii ani, investițiile companiei au inclus 40 milioane lire sterline în fabrică de „piese grele“ a JCB din Uttoxeter, Staffordshire dar și 36 de milioane de lire pentru extinderea fabricii din New Delhi, India, care este acum cea mai mare fabrică de buldoexcavatoare din lume. Alți 40 milioane de lire s-au dus în ultimii ani pentru proiectare, dezvoltare și producția unei game complet nouă de 17 mini-încărcătoare și încărcătoare compacte pe șenile, la sediul sau din America de Nord aflat în Savannah, Georgia.  


Excavatorul pe șenile JCB JS360

    Una dintre cele mai mari investiții din istoria companiei a fost dezvoltarea motorului T4 JCB Ecomax. Aproximativ 80 milioane au fost cheltuite pentru cercetarea și dezvoltarea unui nou sistem de combustie pentru ultima generație de motoare JCB Dieselmax, care s-a concretizat în inovarea unei soluții industriale, eliminând post-tratamentul în evacuare.     În luna decembrie 2011 JCB anunța intenția de a investi 31 de milioane de lire pe o perioadă de trei ani pentru a dezvolta noi tehnologii destinate motoarelor pentru gama de utilaje ce urmează a fi produsă începând cu 2015.  


    • Performante maxime

      Excavatorul pe șenile  CB JS360 este un produs complet nou oferit de JCB, ce se încadrează în clasa între 33 și 40 tone, având o greutate operațională de 36 tone. Motorul îndeplinește normele de poluare Tier III, având performanțe crescute, zgomotul redus semnificativ și un consum scăzut de combustibil. Acesta din urmă este un aspect deosebit de important în contextul actual al economiei.    
    • Durabilitate

      Sistemul hidraulic și puterea motorului excavatorului pe șenile JCB JS360 sunt controlate de Sistemul de Management Avansat (AMS) al companiei JCB. Acest fapt duce la protejarea acestui sistem și, implicit, a pompei hidraulice împotriva uzurii precum și la reducerea consumului de combustibil. Unitatea este de asemenea echipată și cu un sistem de filtrare a uleiului, curățând uleiul necesar acționarii sistemului hidraulic.      
    • Confort si aplicabilitate

     De o importantă deosebită este și confortul operatorului, cabina fiind echipată în mare parte cu geamuri ce asigură un grad foarte ridicat de vizibilitate.    Toate informațiile necesare operatorului, cum ar fi nivelul uleiului sau al combustibilului sunt afișate la bordul mașinii, fără a fi necesară intervenția operatorului sub capotă echipamentului pentru a le verifica periodic.   Apasa aici pentru a vedea oferta excavatorului JCB JS360 Apasă aici pentru oferta tuturor excavatoarelor JCB


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date, pentru viitoarele oportunități de carieră la UTILBEN! Consultă termenii și condițiile. Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )