campaign-notification campaign-notification

UTILBEN–importator unic excavatoare Minelli Romania

Publicat de UTILBEN03/06/2019

Toate excavatoarele industriale sunt versatile si capabile inclusiv pentru domeniul demolarilor avand o stabilitate exceptionala pe roti.

UTILBEN–importator unic MINELLI România.

Utilben – dealer de utilaje noi si second hand in Romania, anunță oficial venirea MINELLI în România.

Atelierul Minelli a fost fontat de Abele, Renato, Vittorino și Francesco Minelli în 1956, arătându-și priceperea și reușind să pună pe picioare o adevărată fabrică de utilaje în Italia.

Astăzi Minelli îți concentrează eforturile pe dezvoltarea tehnologică a produselor și aupra creșterii gradului de utilizare precum și a fiabilității acestora;

Începând cu fiabilitatea, deja consolidată și recunoscută de-a lungul timpului, motivul principal pentru care compania investește și a carei obiectiv principal este crearea de utilaje care să fie prietenoase cu mediul, din ce în ce mai eficiente, cu cel mai bun raport preț calitate și să dezvolte excavatoare industriale care sunt sigure, rapide, stabile și curate.

Echipa de cercetare Minelli se ocupă în prezent de utilaje mai puternice și mai rapide, cu brațe din ce în ce mai lungi și cu o capacitate mai mare de încărcare.

Preocuparea Minelli deosebita pentru tehnologie este demonstrata nu numai prin colaborarea acestora cu o multitudine de  facultati de inginerie, dar si prin intalnirile acestora periodice cu tehnicienii experimentați, în cadrul cărora testează și definesc noi produse și noi soluții.

Timp de peste un secol, compania Minelli a proiectat și construit cu pasiune excavatoare de mici sau mari dimensiuni, care au dus la facilitarea muncii operatorilor prin ușurința folosirii lor.

Excavatoarele Minelii sunt folosite în fiecare zi, în recuperarea și procesarea materialelor (deșeuri feroase, material plastic etc.), în demolări industriale dar și în alte domenii.

Datorită ușurinței cu care sunt folosite, aceste utilaje aduc o notă de simplitate dar și perfectionism în același timp.

Gama Minelii este în continuă schimbare și se poate vedea acest lucru în ultimele modele lansate pe piață, unde deja nu mai este vorba de utilaje ci despre schimbarea viitorului.

Tehnicienii Minelli sunt la curent cu noile nevoi ale clientilor care sunt într-o continuă schimbare și de aceea încearcă să optimizeze produsele în așa fel încât fiecare client Minelli să fie mulțumit. Dovada de profesionalism și experiență reiese din fiecare utilaj Minelli.

Reziduuri feroase și metalice, fileturi, cabluri, hârtie, materiale plastice, deșeuri și bușteni: nu există niciun material pe care excavatoarele Minelli sa nu le poate manevra. Utilajele Minelli sunt esențiale în toate centrele de recilcare a materialelor crescând productivitate și eficiența.

Toate excavatoarele industriale sunt versatile și capabile înclusiv pentru domeniul demolărilor având o stabilitate excepțională pe roți.

Utilajele Minelli sunt apreciate pentru că pot să ajungă la înălțimi de lucru mari, pentru costurile de întreținere scăzute dar și pentru dotările cu care fiecare excavator poate să înzestrat, datorită realizări manuale a fiecarui utilaj.

 

De ce Minelli?

Fiecare utilaj Minelli este proiectat și realizat manual – acestea putând fi personalziate în funcție de nevoia clientului.

Eficiență maximă

Datorită controlului electronic Load Sensing, viteza și capacitatea de încărcare sunt printre cele mai bune de pe piață, astfel vor permite cicluri de lucru rapide și precise.

Costuri reduse de întreținere

Componentele sunt ușor de întreținut și de schimbat, accesoriile sunt foarte comune, iar utilajele au o durabilitate ridicată

Standard de înaltă securitate

Gamă largă de dispozitive de siguranță standard în conformitate cu cele mai înalte criterii de evaluare a riscurilor.

Diagnosticarea ușoară

Noul dispozitiv electronic cu ecran color de 7 ", care va permite citirea imediată a celor mai importanți parametrii de operare.

Respectarea mediului

Consum redus și emisii în conformitate cu cele mai stricte standarde; un sistem brevetat care permite o reducere a Noxelor fără a fi nevoie de filtre anti-particule.

Fiabilitate

Experiența acumulată de peste 60 de ani și utilizarea componentelor de nivel înalt ne permit să oferim un produs bine conceput și de lungă durată.

 

Avantaje excavatoarelor Minelli:

ü  Calitate, stabilitate, flexibilitate.

ü  Consultanță pentru luarea celei mai bune decizii, găsirea utilajului de care clientul are nevoie.

ü  Prețuri rezonabile în raport cu o calitate superioară.

ü  Firma Minelli pune la dispoziția clientului atât utilaje noi cât și utilaje second hand.

 


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )