campaign-notification campaign-notification

UTILBEN loves Daniel

Publicat de UTILBEN20/03/2023

echipa Utilben, meet the team, Utilben echipa, Utilben team

Astazi este un moment oportun de a cunoaste mai indeaproape un membru valoros din echipa UTILBEN.

UTILBEN vă face cunoștință cu oamenii din spatele succesului acestei companii, într-o serie de interviuri care îmbină viața lor personală cu cea profesională. Veți descoperi modul în care acești oameni remarcabili au făcut carieră în UTILBEN și veți afla ce îi motivează să acceadă la nivelul următor de performanță.

Astăzi, îl cunoaștem pe Daniel Arsinte, manager regional pe zona de est a României.

Daniel, care este rolul tău în cadrul companiei UTILBEN și ce presupune acesta?

Îndeplinesc mai multe roluri în cadrul UTILBEN și îmi fac meseria cu devotament și pasiune. Principalele poziții pe care le ocup sunt de team leader al echipei office sales și de manager regional pe zona de est a României. Însă cel mai important este să le prezint clienților produsele și serviciile din portofoliul UTILBEN și să implementez strategia de vânzări, atât la nivel personal, cât și în cadrul echipei office sales.

În luna iulie a anului 2022, UTILBEN și-a deschis un sediu în județul Iași, pentru a fi mai aproape de clienții din Moldova și pentru a contribui activ la dezvoltarea mediului antreprenorial din zonă. Am fost onorat când conducerea companiei m-a desemnat să mă asigur de buna funcționare a celui mai nou punct de lucru UTILBEN. Clienții noștri din regiunea Moldovei dispun acum de un atelier performant de service pentru echipamente agricole și de construcții, un centru de vânzări de utilaje, piese și atașamente și o zonă expozițională exterioară, care se întinde pe 2.500 de metri pătrați.

Ce îți place cel mai mult la munca pe care o faci?

Îmi place că rolul meu este unul complex și dinamic. Nu am cum să mă plictisesc, pentru că tot timpul intervine ceva. Elementul de noutate mă ajută să învăț și, totodată, să mă dezvolt zilnic. A fost o dorință intrinsecă de-a mea să lucrez într-un mediu provocator, care să mă ajute să evoluez rapid. UTILBEN este genul de companie unde accentul cade pe autodepășire. Atât la nivel individual, cât și la nivel de grup. În fond, acesta este unul dintre secretele succesului nostru. Dezvoltare personală este mai mult decât o sintagmă pentru noi, este un stil de viață.

Poate cel mai important pentru mine este că vin la serviciu cu drag în fiecare zi. Sunt mândru de compania pe care o reprezint, îmi place activitatea pe care o desfășor și sunt încântat de colegii mei. Apreciez că sunt înconjurat de profesioniști, de oameni pe care mă pot baza. Felul în care UTILBEN face business a atras în echipă persoane integre, cu experiență și de valoare. Asta face ca lucrurile să funcționeze ca unse și rezultatele să fie excepționale!

Care parte din pasiunile tale se regăsește în activitatea ta în cadrul UTILBEN?

Îmi plac oamenii și să leg relații strânse de colaborare cu aceștia. Sunt tot timpul bucuros să ajut și să știu că am contribuit la starea de bine a familiei, prietenilor și cunoștințelor. Iar, când sunt la serviciu, am aceeași atitudine față de colegi, colaboratori și clienți.

Să fii un bun vânzător înseamnă mai mult decât să comercializezi un produs sau serviciu. Trebuie să mergi mai departe de această relație tranzacțională și să fii prompt în a-i ajuta pe clienți atunci când întâmpină dificultăți. Comunicarea este primordială și trebuie să fii tot timpul pregătit să răspunzi celor mai grele întrebări și să ai soluții la cele mai diverse probleme. Treaba unui vânzător nu se oprește în momentul în care clientul a plecat cu utilajul.

O altă pasiune descoperită în timp este dezvoltarea personală. Aici, la UTILBEN, am conștientizat cât de important este să nu te oprești niciodată din a învăța și, totodată, să ieși din zona de confort. În fond, transformarea adevărată a unei persoane nu se întâmplă în zona de confort. E nevoie de abnegație, de sacrificii chiar. Unii îl descriu ca fiind un proces dureros, însă rezultatele sunt pe măsura efortului.

Cum era Daniel acum 7 ani, când s-a angajat în UTILBEN, și cum este Daniel acum?

În urmă cu 7 ani, eram un novice pe piața muncii. Nu știam exact cu ce se mănâncă utilajele. A fost o reală provocare să fac vânzări și să mă familiarizez cu industria, însă am beneficiat de sprijin continuu din partea colegilor mei și din partea conducerii. Profit de această ocazie să le mulțumesc pentru răbdarea pe care au avut-o cu mine, pentru înțelegerea de care au dat dovadă și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o.

Am învățat enorm în cei 7 ani de UTILBEN, iar această companie m-a împins tot timpul de la spate și m-a ajutat să evoluez rapid. Am fost încurajat și susținut constant, așa că ascensiunea mea în companie a necesitat doar ambiție din partea mea. Mi-am dorit din tot sufletul să mă dezvolt la nivel personal, să acumulez cât mai multe cunoștințe și, mai presus de orice, să am succes. Sunt fericit că mă aflu într-un punct în care simt că toată munca mea a fost apreciată și este răsplătită de către conducerea UTILBEN.

Care a fost cea mai mare provocare profesională în cadrul UTILBEN, dar și cea mai mare victorie?

La UTILBEN, fiecare zi aduce cu sine o nouă provocare. Suntem o companie într-o evoluție continuă, iar dezvoltarea vine la pachet cu mari provocări. Pentru mine, cel mai dificil a fost să învăț să fac vânzări. Este un domeniu mult mai complex și mult mai laborios decât pare. Vânzările nu se fac din inerție și este nevoie de implicare și interes pentru a încheia o tranzacție. 

Cumpărătorul român de utilaje este un om dintr-o bucată, hotărât și ferm, deci e important să vorbești pe limba lui. Clienții din industrie au nevoie rapid de soluții, așa că trebuie să fii tot timpul pregătit să le oferi. Din fericire, UTILBEN a creat un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie care să le ofere clienților cea mai bună experiență din industrie.

Dacă ar fi să aleg o experiență singulară, cea mai mare provocare a coincis cu cea mai mare victorie. Mutarea mea la Iași și coordonarea activității sediului UTILBEN de aici.

Ai recomanda UTILBEN prietenilor tăi? Dacă da, de ce?

Da! UTILBEN este compania pe care aș recomanda-o oricând prietenilor mei. Asta pentru că UTILBEN investește în angajați, le acordă apreciere și îi recompensează pe măsura efortului depus și rezultatelor obținute. În plus, aici ai zilnic de învățat și este locul ideal dacă vrei să te dezvolți personal și să treci la nivelul următor de performanță.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )