campaign-notification campaign-notification

UTILBEN loves Flavius

Publicat de 25/01/2023

echipa Utilben, angajati, Utilben team

Va invitam sa-l cunoasteti in mai indeaproape pe colegul nostru minunat si creativ din echipa UTILBEN.

UTILBEN vă face cunoștință cu oamenii din spatele succesului acestei companii, într-o serie de interviuri care îmbină viața lor personală cu cea profesională. Veți descoperi modul în care acești oameni remarcabili au făcut carieră în UTILBEN și veți afla ce îi motivează să acceadă la nivelul următor de performanță.

Astăzi, îl cunoaștem pe Flavius Radavoi, manager de marketing și business automation.

Flavius, care este rolul tău în cadrul companiei UTILBEN și ce presupune acesta?

Sunt managerul echipelor marketing și business automation, două domenii care merg mână-n mână. Împreună cu membrii acestor departamente, stabilim obiective, bugete și acțiunile necesare pentru îndeplinirea unui target. Totodată, ține de mine să mă asigur că echipele dispun de toate mijloacele necesare pentru a a ajunge la rezultatele dorite. Concret, le ofer colegilor suport și consultanță, înlătur blocajele din procesele de lucru, stabilesc direcții de implementare și creez sisteme și proceduri.

Totodată, rolul meu presupune întocmirea de rapoarte și urmărirea lor, astfel încât să ne dăm seama dacă facem bine ceea ce facem și, desigur, cum putem aduce îmbunătățiri. Am un caracter analitic și privesc lucrurile în perspectivă, ceea ce mă ajută să iau decizii corecte în legătură cu pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru a ne atinge obiectivele săptămânale, lunare, trimestriale și anuale. Ne planificăm atent activitatea, pentru ca sarcinile noastre zilnice să ne ducă în direcția succesului.

Ce îți place cel mai mult la munca pe care o faci?

Cel mai mult apreciez dinamismul și faptul că trec de la un task la altul o dată la 15-20 de minute. Ziua mea de lucru este alertă și marcată de imprevizibil, ceea ce mă ajută să cresc la nivel personal și să identific rapid soluții la cele mai diverse probleme. Îmi place că le pot oferi sprijin colegilor, că îi văd cum se dezvoltă și devin tot mai buni în ceea ce fac. Faptul că rezultatele muncii mele sunt palpabile mă motivează să obținem cât mai multe victorii împreună.

Desigur, nu pot să nu menționez calitățile colegilor mei care formează departamentele marketing și business automation. Sunt oameni integri și competenți, iar munca în echipă cu ei este o reală plăcere. Apreciez implicarea lor și dedicarea de care dau dovadă în fiecare zi.

Care parte din pasiunile tale se regăsește în activitatea ta în cadrul UTILBEN?

Întotdeauna am fost pasionat de informatică, de ce poți face cu un computer și de potențialul website-urilor. Îmi place să descopăr în profunzime modul în care funcționează lucrurile și să înțeleg mecanismele care pun lumea în mișcare. Am o gândire structurată, pas cu pas, și mă bucur că am posibilitatea să transpun această abilitate în munca mea de zi cu zi la UTILBEN.

O provocare pe care aș accepta-o oricând este să proiectez în mintea mea o imagine, iar apoi să stabilesc etapele necesare pentru ca acea imagine să devină realitate. La UTILBEN, imaginea respectivă este un obiectiv, iar piesele de puzzle pe care le pun în ordinea corectă sunt lucrurile pe care trebuie să le facem pentru a atinge acel obiectiv.

Cum era Flavius acum 6 ani, când s-a angajat în UTILBEN, și cum este Flavius acum?

M-am angajat aici când aveam 22 de ani și pot spune că au fost 6 ani intenși pentru mine. Am crescut enorm pe plan profesional și am întâlnit oameni profesioniști, de la care am avut foarte multe de învățat. La fiecare 1 sau 2 ani, top managementul îmi lansa câte o provocare, sub forma unui nou rol sau noi responsabilități. Acest aspect m-a motivat să mă implic 100% în activitatea companiei și, totodată, să pun la loc de cinste dezvoltarea personală.

În 2017, când am intrat pe poarta UTILBEN, nu știam prea multe despre viitorul meu. Știam doar că o să lucrez în domeniul IT, pentru o companie de utilaje. A fost o surpriză pentru mine să descopăr că îmi place marketingul. Este un domeniu complementar pentru mine, iar asta m-a ajutat să evoluez într-o direcție neplanificată, dar foarte atractivă. Consider că marketingul este punctul de plecare în vânzări și sunt bucuros că am șansa să lucrez în acest domeniu.

Care a fost cea mai mare provocare profesională în cadrul UTILBEN, dar și cea mai mare victorie?

Cea mai mare provocare a fost crearea noului site utilben.ro, un proiect la care am muncit 1 an și jumătate. Am trecut prin toate stările - de la emoții, la nervi, până la rugăciuni - și prin toate procesele de lucru - de la research, la trial and error, până la punerea pe live. Acest site m-a învățat multe. Am realizat importanța pașilor mărunți, raportarea la fiecare actor implicat în proces și relaționarea cu factorii decidenți. Iar, după 18 luni de muncă asiduă, acest colos intitulat utilben.ro s-a arătat întregii lumi.

Sunt mândru de rezultatele eforturilor mele și ale echipei din spatele acestui site, iar un exemplu care vorbește de la sine este că, doar anul trecut, 785.000 de vizitatori unici au intrat pe site-ul UTILBEN, cu 30% mai mulți față de 2021.

Cea mai mare victorie la nivel personal sunt oamenii din marketing și business automation care au ales să rămână alături de mine și să pună umărul la dezvoltarea acestei companii. Am colegi de 3 sau de 5 ani și faptul că lucrează cot la cot cu mine de atâta vreme îmi transmite că au încredere în mine și în abilitatea mea de a fi un lider adevărat.

Ai recomanda UTILBEN prietenilor tăi? Dacă da, de ce?

Pentru mine, UTILBEN este primul loc de muncă, iar faptul că mi s-a acordat încredere, răbdare și s-a investit în mine contează enorm. Sunt sigur că nu aș fi avut parte de același tratament în altă parte. Încă de la început, am fost încurajat să descopăr mai multe roluri din companie și să mă opresc asupra celui care mi se potrivește. Am lucrat în vânzări și am învățat multe despre profilul clientului de utilaje, apoi am experimentat marketingul, iar acum conduc și echipa business automation.

Toate aceste experiențe m-au făcut să realizez că prefer să fiu omul din umbră, care oferă suport și face ca lucrurile să funcționeze. Așa că recomand oricui UTILBEN, întrucât este locul care te provoacă să ieși din pătrățelul tău și ți se permite să mai și greșești și să înveți din asta. Oamenii valoroși, care își doresc să crească, sunt reperați rapid și primesc recunoașterea pe care o merită. Devin, așa cum ne place nouă să îi numim, oameni-cheie.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )