campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Atasamente  >   Cupa Sortare  >   SIMEX  >   Cupa Sortare SIMEX VSE 30 - excavator 16 - 30 t.

Cupa Sortare SIMEX VSE 30 - excavator 16 - 30 t.

Cod #424676

Contact
Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Conceput pentru a separa materialele de diferite dimensiuni la locul de lucru, cupele de sortare SIMEX VSE sunt unice pentru încărcarea foarte ușoară, operare foarte simplă și productivitate ridicată.

Disponibil în 4 modele VSE 10, 20, 30, 40 - pentru excavatoare de la 8 - 45 tone.

Avantaje:

Brevetul exclusiv SIMEX permite ajustarea rapidă a dimensiunii de ieșire a materialului ecranat în doar câteva secunde printr-un control din cabina operatorului. Reglarea mărimii de ieșire se realizează prin dinstanțarea și apropierea rapidă a arborilor, acest lucru garantează rapiditate de execuție, versatilitate (putând lucra pe diferite amteriale) și o economie considerabilă de timp. 

SIMEX a ales să dezvolte tehnologia de mișcare hidraulică a arborilor printr-un control rapid și unelte performante, deoarece acestea sunt mai fiabile pe soluri umede și noroioase decât tehnologiile tradiționale.

Elementele de ecranare care alcătuiesc arborii sunt compuse din discuri de diferite diametre care se potrivesc perfect între ele, producând un vârtej mare al materialelor de cernut: materialul umed este ușor de cernut și nu se lipește de elementele cupei așa cum se întâmplă adesea cu sistemele tradiționale.

Sistemul patentat SIMEX permite configurarea diferitelor discuri de ecranare în funcție de materialul pe care operatorul trebuie sa-l cearnă. Înlocuirea discului este ușoară și rapidă și nu necesită demontarea arborilor.

- Configurația RECICLARE este indicată pentru sortarea materialelor amestecate cum ar fi argilă uscată, nămol, pitriș și turbă.

- Configurația DEZAGREGARE oferă performanțe ridicate cu sol, turbă, argilă și deșeuri vegetale: adesea folosit pentru selecția solului vegetal în industria horticolă și amenajării peisagistice.

- Configurația MIXT este gândită pentru sol umed, amestecat cu pietre, pietriș și argilă. Deosebit de eficient pentru reducerea volumetrică, zdrobirea ușoară și cernuirea solului vegetal în domeniul horticol și agricol.


Notă tehnică:

*** Utilizatorul este responsabil pentru a verifica dacă specificațiile utilajului sunt adecvate pentru greutatea și specificațiile echipamentului ales.

Clasa excavator 16 - 30 t.
Latime utila 1260 mm
Latime totala 1650 mm
Capacitate SAE 1 mc
Suprafata de cernere 1 m2
Cursa arbore (plaja de reglare intre arbori) 40 mm
Dimensiuni de iesire 15 - 55 mm
Numar arbori de cernere 2
Debit de ulei recomandat 165 - 220 l/min.
Presiune maximă de lucru 250 bar.
Masa operativa 1845 kg
DOTARI SUPLIMENTARE INCLUSE .
Placa de prindere utilaj inclus
Conexiuni hidraulice incluse
Punere in functiune inclusa
Pozele pot contine dotari optionale care nu sunt incluse in pret .


Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii
Videoclipuri
Ultimele articole