campaign-notification campaign-notification

Buldoexcavator sau mini-excavator? Care este mai bun?

Publicat de UTILBEN11/09/2018

Buldoexcavator sau mini excavator? Înainte de a cumpăra unul dintre utilaje trebuie sa vedem care este cel mai potrivit pentru activitatea noastră și care sunt beneficiile pentru fiecare dintre ele.

Buldoexcavator sau mini-excavator? Care este mai bun?

 

Buldoexcavator sau mini-excavator? Este o întrebare pe care ne-o punem cu toții înainte de a face o achiziție. Înainte de a cumpăra unul dintre aceste două utilaje, trebuie sa stabilim care echipament este cel mai potrivit pentru activitatea noastră și care sunt beneficiile pentru fiecare dintre ele.

 

Care utilaj este mai bun pentru mine?

 

Atunci când vine vorba de alegerea utilajului,trebuie să avem în vedere că cele două echipamente nu se pot înlocui unul pe altul, deoarece fiecare are avantajele lui în diferitele situații.

 

Care utilaj este cel mai potrivit pentru activitatea mea?

 

Buldoexcavatoarele pot efectua lucrări de dimensiuni mari, cu o rapiditate de mișcare crescută.

Mini-excavatoarele hidraulice sunt compacte și se adaptează cu ușurință în multe situații. Dacă vreți să îl folosiți la săpat șanțuri sau alte activități cu un impact mic asupra solului, mini-excavatorul este alegerea cea mai potrivită.

 

Cât de mare este șantierul?

 

Buldoexcavatoarele pot să se deplaseze cu ușurință în mai mult locuri, pentru a rezolva mai multe sarcini într-un timp cât mai scurt.

Mini-excavatoarele sunt croite pentru șantiere mai mici, când aveți nevoie să îl folosiți în spații înguste sau în locuri aglomerate.

 

Cât de departe este locul unde executați lucrări?

 

Mini-excavatoarele sunt ușor de transportat cu o remorcă simplă.

Buldoexcavatoarele pot circula cu maximum 40 km/h pe suprafețe rutiere optime. În prezent, cele mai cumpărate utilaje din domeniul construcții în România sunt buldoexcavatoarele.

 

Beneficiile unui buldoexcavator:

 

Sarcini de lucru mari. Buldoexcavatoarele pot efectua sarcini mult mai grele decât un mini-excavator.

Distanța de lucru. Un buldoexcavator are brațul mult mai mare decât un mini-excavator. În plus, buldoexcavatorul ajunge cu o cupă de excavare la distanțe mult mai mari decât un mini-excavator și poate să sape la o adâncime mai mare.

Atașamente multiple. Buldoexcavatorul, asemenea unui mini-excavator, poate folosi brațul de excavare la mai multe activități, datorită gamei largi de atașamente care pot fi utilizate.

 

New Project 21 1

 

Cupă frontală. Față de un mini-excavator, un buldoexcavator poate fi folosit la încărcare, datorită cupei frontale, care poate fi, la rândul ei, de mai multe tipuri.

Citește și Avantajele buldoexcavatoarelor JCB, CASE, New Holland

Vezi buldoexcavatorele din oferta UTILBEN:

 

Tractoare stoc UTILBEN

 

Beneficiile unui mini-excavator:

 

Agilitate. Mini-excavatorul este ușor de manevrat pe orice suprafață de teren, datorită șenilelor.

Ușor de operat. Operarea unui mini-excavator este mult mai ușoară decât în cazul unui buldoexcavator, iar costurile de instruire a operatorului sunt reduse.

Manevrabilitate. Mini-excavator își face loc cu ușurință în cele mai înguste spații de lucru și poate fi operat chiar în interiorul clădirilor.

Transport. Mini-excavatoare sunt foarte ușor de transportat, pe orice tip de platformă, eliminând astfel problemele logistice.

Versatilitate. Mini-excavatoarele pot fi dotate cu o gamă largă de atașamente.

 

 

New Project 21

 

Costuri reduse. Mini-excavatoarele au costuri mult mai mici de întreținere și de operare față de buldoexcavatoare.

Citește și 7 beneficii să folosești un mini-excavator SUNWARD

Vezi mini-excavatoarele din oferta UTILBEN:

 

Tractoare stoc UTILBEN

 

Atunci când alegem dintre un buldoexcavator și un mini-excavator, trebuie să ne gândim și în timp, ce proiecte vom avea pe termen lung și care utilaj este mai bun, raportat la beneficiile pe care le oferă.

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )