campaign-notification campaign-notification

Top 5 cele mai mari utilaje din lume in 2018

Publicat de UTILBEN11/09/2018

Utilajele din domeniul construcțiilor sunt în continuă dezvoltare, fiecare companie producătoare se luptă pentru cel mai puternic utilaj, pentru cel mai rezistent și pentru cel mai mare utilaj din lume.

Top 5 cele mai mari utilaje din lume în 2018


Trimite-le prietenilor acest articol!


Utilajele din domeniul construcțiilor sunt în continuă dezvoltare, fiecare companie producătoare se luptă pentru cel mai puternic utilaj, pentru cel mai rezistent și pentru cel mai mare utilaj din lume.

Am descris într-un articol anterior care sunt cele mai cunoscute și utilizate brandul din domeniul construcțiilor. Vă propun să aflăm și care sunt cele mai mari utilaje din acest domeniu, din perspectiva dimensiunii. Voi face un clasament descrescător, pentru a păstra suspansul!

 

Top 5 cele mai mari utilaje din lume:


5. P&H 2650 CX. Acesta este un excavator hibrid produs de către Komatsu, care utilizează o combinație inovativă de echipare diesel și electrică. Motoarele electrice controlează funcțiile de bază, precum operarea cupei. Utilajul este echipat cu o cupă care are capacitatea de încărcare de 65 de tone. Cupa acționată hidraulic îi permite utilajului să sape în maluri de pământ joase și să aibă o forță imensă de rupere. Puterea motorului este de 3.200 CP, iar excavatorul ridică până la 127 de tone.


Excavator Komatsu


4. Armofer. Este un excavator pe șenile, căruia i se pot atașa diferite accesorii, și este folosit cu precădere în domeniul demolărilor. Utilajul are un motor cu o putere de 685 CP, iar viteza maximă a utilajului este de 5 km/h. Cel mai apreciat lucru la acest excavator este lungimea brațului, de 27 metri.


Excavator Armofer


3. RU 800S. Acesta este un fel de vagon robot, folosit la construirea de căi ferate. Este unul dintre cele mai lungi utilaje produse vreodată care să se poată deplasa independent. Are 177 de metri lungime, iar, cu platforme adiționale, poate ajunge la 800 de metri. Greutatea acestuia, atunci când este încărcat cu toate materialele necesare, este de 690 de tone. Utilajul este folosit atât pentru crearea noilor șine de tren, cât și pentru îndepărtarea celor vechi. Într-o singură oră, acesta poate construi 200 de metri de cale ferată.


Vagon robot


2. Liebherr P995. Acest excavator este utilizat, în general, la lucrări de dragare. Greutatea totală a utilajului este de aproape 380 de tone, fără pontonul pe care este atașat. Excavatorul este echipat cu motor diesel, care are o putere de 2.830 CP. Lungimea brațului de excavare este de 25 de metri, iar cupa are o capacitate de 18 m3.


Excavator Liebherr


1. Bagger 288. Acest excavator a fost considerat cel mai mare utilaj din lume, mai mare chiar decât un echipament NASA folosit la transportul navelor spațiale. Utilajul a fost construit în Germania, la sfârșitul anului 1978, și este folosit, în mare parte, în minele de cărbune. Acest utilaj este dotat cu 18 cupe, cu o capacitate de 7 m3 fiecare. Poate extrage până la 240.000 de tone de cărbune, într-o singură zi. Lungimea excavatorului este de 220 metri și are o înălțime de 93 metri.


Excavator Bagger


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )