Cilindri compactori terasieri terex mbr71 de vanzare

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Terex
Model:mbr71
An:2015
Nr. Referinta:#285733
Ore:325 h
Putere:- CP
Greutate:- t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Cilindri Compactori Terasieri Terex mbr71 de vanzare un aproape nou model MBR71, dotat cu remorcă și întrerupător, în stare bună de funcționare, ușoară vopsire, dar fără îndoială. Marcă / model: Terex mbr71 Grupa de produse: Cilindri cu role cilindrice

Cilindri Compactori Terasieri Terex mbr71 de vanzare

 

Parerea noastra despre cilindrul compactor terasier Terex mbr71

Terex este o companie producatoare de utilaje de constructii din Statele Unite, prin urmare si de cilindri compactori. Corporatia este al treilea producator mondial de echipamente de constructii, cu o cifra de afaceri anuala de peste 5 miliarde de dolari.

Utilajele Terex sunt fabricate in 50 de uzine in America de Nord, Europa, Asia si Australia si sunt comercializate prin intermediul unei retele de dealeri in peste 100 de tari.

Cilindrii compactori Terex se caracterizeaza prin manevrabilitate usoara, eficienta, confort, rigiditate , si versatilitate ridicata. De asemenea , cilindrii compactori Terex sunt echipati cu sisteme moderne , foarte performante care te ajuta sa obtii rezultatele cele mai bune.

Utilben va ofera garantie , si posibilitate de finantare prin leasing la achizitionarea unui cilindru compactor Terex nou sau second hand.

Alte marci de cilindri compactori terasieri

Bomag Hamm Jcb Dynapac Ammann
Ingersoll-rand Caterpillar Vibromax Volvo Protec
Atlas Terex

Alte cilindri compactori terasieri Terex

Tv 1300Benford tv 1300Tv 800Tv 800Benford sp2012