Excavator liebherr 944 de vanzare

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 89,010 €

Preț total + transport inclus: 89,010 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Liebherr
Model:944
An:2010
Nr. Referinta:#274338
Ore:8600 h
Putere:240 CP
Greutate:37,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Marca Liebherr
Model 944
An 2010
Ore
Specificatii tehnice :
Alte informaţii : Greutate 37 to Putere 240 CP Brat din doua elemente Instalatie hidraulica pentru picon Sistem central de lubrefiere Cabina inchisa Lumini de lucru Latime senile 600 mm Cupa 2,2 mc Utilajul este inca in lucru

Parerea noastra despre excavatorul pe senile Liebherr 944

Grupul Liebherr o companie din Germania, este unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Compania a fost infiintata in anul 1949 de Hans Liebherr, cu sediul in Biberach an der Riss, Baden­Württemberg si este detinuta de catre Willi si Isolde Liebherr. Grupul are peste 130 de companii si 35.000 de anagajati pe plan mondial, inclusiv in Germania, Irlanda, Regatul Unit si Statele Unite ale Americii.

Excavatoare Liebherr pe senile
Liebherr Group activeaza in numeroase domenii precum constructia de excavatoare, utilaje pentru minerit, macarale, containere portuare, frigidere si congelatoare, masini, unelte si tehnologie aeronautica.In prezent este cea mai mare companie producatoare de excavatoare din intreaga lume.
Compania Liebherr este experimentata cand vine vorba de industria miniera, avand peste 40 de ani de experienta in acest domeniu.Excavatoarele Liebherr pentru minerit sunt populare datorita caracteristicilor inovative.

De asemenea, Liebherr produce excavatoare pe roti, pe senile si excavatoare electrice, fiecare avand caracteristici proprii, fiind capabile pentru a opera cu greutati diferite, asadar, exista un produs pentru orice nevoie de excavare. Pe langa excavatoare, grupul german produce accesorii pentru orice excavator Liebherr , astfel incat sa puteti fi siguri ca indiferent de nevoile dumneavoastra, veti obtine un accesoriu potrivit.

Utilben va recomanda achizitia de excavatoare Liebherr second hand sau noi cu plata integrala sau in leasing.