Freza de asfalt rece wirtgen w 500 second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Wirtgen
Model:W 500
An:2001
Nr. Referinta:#164890
Ore:9184 h
Putere:- CP
Greutate:7,70 t

Specificatii Tehnice

Freza de asfalt rece Wirtgen W 500 Second Hand
Marca Wirtgen
Model W 500
An 2001
Ore 9184 h
Greutate 7700 kg
SPECIFICATII TEHNICE
Motor
Motor IVECO
Dimensiuni transport (Lxlxî) 3,730 x 1,670 x 2,450 m
Alte informaţii 3x modificări pe roți, sistem de reglare mecanică ridicată (partea stângă și dreapta), motorul Iveco diesel 92 kW / 125 ps, inclusiv conveier, roți: 50% bun, tambur: 60% bun;
Pret furnizor extern 9,000 €
Servicii Utilben 500 €
Transport aprox pana la Cluj 2,800 €
Pret Total cu Transport Inclus 12,300 €
Optional
Garantie 500 €
Service 400 €
Pret Total + Servicii + Transport Inclus 13,200 €

Freza de asfalt rece Wirtgen W 500 Second HandFreza de asfalt rece Wirtgen W 500 Second Hand

 

Parerea noastra despre freza de asfalt Wirtgen W 500

Frezarea - evacuarea cu rapiditate a suprafetelor mari la autostrazi sau aeroporturi este domeniul dedicat lui WIRTGEN. Straturile de pâna la 350 mm din asfalt sau beton sunt excavate de catre frezele de asfalt WIRTGEN cu o viteza de avans mare.

Pe lânga evacuarea întregului sistem rutier dintr-o singura trecere, se pot freza si straturi individuale în mod economic. Însa în toate aceste utilizari, frezele de asfalt WIRTGEN conving nu numai prin viteza de avans ridicata sau productivitate mare datorita puteri maxime de antrenare, ci si prin sistemul inteligent de management WIDRIVE, care pune la dispozitie 3 turatii de lucru a tamburului de frezare si conceptul de antrenare cu doua motoare - Dual Engine Concept. Acestea reduc drastic costurile de exploatare pentru frezele de mare capacitate.

Prin aceste concept frezele de asfalt WIRTGEN reprezinta practic doua masini într-una singura: pe de-o parte o freza de mare putere la capacitate maxima a celor doua motoare, pe de alta parte, clientii gasesc în frezele de asphalt WIRTGEN si o freza medie, extrem de eficienta care, poate executa rapid si cu costuri reduse lucrari în straturi de asfalt mai moi sau mai subtiri: covoare de uzura, asfalt drenant, etc. Noul concept de operare sprijina mecanicul si îi pune la dispozitie toate informatiile necesare. Pe lânga acest concept intuitiv de manipulare, iese în evidenta displayul multifunctional de comanda, practic o centrala de informatii pentru functionare. Acesta, împreuna cu binecunoscutul Display de nivelare LEVEL PRO se poate muta pe stânga sau pe dreapta masinii de catre operator si îi afiseaza acestuia toate datele referitoare la functionarea si lucrarile de întretinere necesare. O alta functie practica noua este protocolul de lucru pe santier: - la terminarea schimbului de lucru se raporteaza orele, tonajul frezat si numarul de autobasculante încarcate.

Numarul de comutatoare de pe panou este minimal, datorita managementului functionarii - WIDRIVE - care preia multe actiuni ale mecanicului operator, pe care le integreaza în procesul de functionare automat. Suplimentar, comutatoarele sunt concentrate pe grupe de functiuni simbolizate intuitiv, fara text. De asemenea pentru un control perfect al functionarii, se pot monta 2-6 camere de luat vederi, astfel ca operatorul poate supraveghea pe display pâna la sase zone de functionare, zone care altfel ar trebui controlate de muncitori auxiliari.
UTILBEN vinde freze de asfalt WIRTGEN second hand si noi cu plata integrala sau leasing.